Vent venligst, mens siden hentes …

Naviger med scroll-funktionen

Den perfekte plæne

TANGO E5 klipper plænen langt oftere end en traditionel klipper. Det afklippede græs kastes tilbage i plænen og giver værdifuld næring til græssets vækst.

Resultat: en perfekt plæne - og du slipper for at håndtere det afklippede græs.

 • Intelligent arbejdskraft Intelligent arbejdskraft

  Intelligent arbejdskraft

  Du kan programmere din TANGO E5, så den matcher din plæne 100%. Forhindringer i form af træer og buske er ikke noget problem, og det er skråninger på op til 35% (på klippearealet) heller ikke*

  *afhænger af plæneforholdene og havens udformning.

 • I regnvejr eller solskin I regnvejr eller solskin

  I regnvejr eller solskin

  TANGO kan arbejde i al slags vejr, mens du sidder trygt og godt i din stue. Et robust dobbeltvægget hus beskytter de vigtigste komponenter – elektronik, batteri og motor – det sikrer mange års pålideligt arbejde.


 • Til hver en tid Til hver en tid

  Til hver en tid

  Du kan let indstille dage og tidspunkter for klipning af ønskede områder, så det passer dig og din plæne optimalt. TANGO er så lydsvag, at du roligt kan lade den arbejde om søndagen - ja, selv om natten - uden at forstyrre nogen.

 • Hele sæsonen Hele sæsonen

  Hele sæsonen

  Den forstærkede stålkniv klipper hurtigt og rent, så græsset står flot hele sommeren. Den er så robust, at den kan klippe hele sæsonen uden at blive sløv.

Slag af og nyd tilværelsen

TANGO E5 klarer plænen helt automatisk, så du kan bruge din tid på mere interessante ting. TANGO E5 er udviklet med henblik på at lette hverdagen, ikke for at gøre den mere kompliceret.

TANGO E5 er så lydsvag, at du snildt kan tage dig en lur, mens den ordner haven. Den kan endda klippe hele natten uden at forstyrre nogen.

Betjeningen og teknologien er så logisk, at det ingen tid tager, før du er klar til at klippe. Eller rettere, kigge på, mens TANGO E5 klarer det for dig!

TANGO E5

Holdbart chassis

TANGO E5 er bygget med et særligt robust dobbeltvægget hus. Maskinens indre dele er godt forseglede. Al elektronikken er effektivt beskyttet mod støv, snavs, fugt og andre udefra kommende påvirkninger. Det omgivende materiale består af acrylonitril styren acrylat (ASA), som er yderst modstandsdygtigt over for sollys.

Buffer

Bufferen foran fungerer som kofanger og afbøder for stød og slag. Når TANGO E5 berører en forhindring vil den automatisk skifte retning og fortsætte klipningen.

Stærke hjulmotorers

De robuste og stærke børsteløse motorer driver de trækkende hjul frem. De to identiske motorer overfører kræfterne til baghjulene via en integreret transmission af planettypen.

De trækkende hjul

TANGO E5 klarer uden problemer din haves stigninger. Dækkenes profil sikrer den bedst mulige kontakt med græstæppet, så trækkraften og stabiliteten er i top. Med et særligt ekstraudstyr kan du forbedre trækkraften yderligere, så klipperen mestrer bakker og skråninger forbavsende effektivt!*

* Afhænger af havens udformning og specielle forhold. Kontakt din lokale forhandler og få professionel rådgivning.

Robust kniv

TANGO E5’s skarpe robuste kniv er skabt til kvalitetsklipning gennem hele sæsonen. Kniven er designet således, at den skaber den helt rigtige luftstrøm, som effektivt sender det afklippede græs tilbage i plænens bund, samtidig med at den holder skjoldet og huset rent selv i fugtigt vejr. Særlige stødplader beskytter knivmotor og aksel, hvis kniven skulle ramme et hårdt fremmedelement og tvinges til øjeblikkeligt stop. Den eneste del af kniven, som rent faktisk rører græsset, er knivsæggen. Det sikrer en lydsvag og energieffektiv drift.

I modsætning til andre robotplæneklippere kan TANGO E5 klippe hele sæsonen med samme kniv. Kniven er så robust, at du ikke behøver bekymre dig om hverken slibning eller brud. Og for en ekstra sikkerheds skyld er der et sikkerhedsskjold, som går op og ned med kniven.

Indstilling af klippehøjde

Indstilling af klippehøjde klares ved at dreje beskyttelsesskjoldet, som omgiver kniven. Selve klippesystemet med kniven og beskyttelsesskjoldet er ligesom på en traditionel klipper. Klippehøjden kan justeres i området 19 mm—102 mm. Ved robotklipning indstiller du klipperen efter din foretrukne græshøjde i modsætning til traditionel plæneklipning, hvor græshøjden normalt vil være sat lavere, hvorefter græsset skal vokse tilbage i rette højde, før det så skal klippes igen. Det er op til dig at finindstille klippehøjden, så den bliver præcis, som ønsket. På klipperskjoldet finder du en indstillingsskala, som hjælper dig med at indstille den ønskede klippehøjde, som naturligvis kan variere i løbet af sæsonen.

Hovedkontakt

Hovedkontakten tænder og slukker for klipperen f.eks. i tilfælde af, at den skal transporteres eller stilles til opbevaring. Knappen sidder lige ved bærehåndtaget bagest og vender nedad. Knappen er ikke direkte synlig set ovenfra. Det sikrer, at klipperen ikke startes ved et uheld.

Sikkerhedsføler

TANGO E5 har et praktisk bærehåndtag med en sikkerhedsføler, som låser kniven.

Stopknap

Øverst oven på klipperen sidder en rød knap. Trykker du på den, stopper enhver funktion øjeblikkeligt. På begge sider af knappen kan du se mærkater, som viser sikker og korrekt brug af klipperen.

PIN-kode

Din TANGO E5 er beskyttet med en PIN-kode, så det kun er dig, der kan betjene den. Skærmen låser automatisk efter den periode, du har angivet – ideelt når der er børn i nærheden og skidt for eventuelle tyve.

Stor brugerflade

TANGO E5 har den bedste brugerflade i sin klasse. Den store skærm har 6 linjer og er let at aflæse på afstand. Da vi designede brugerfladen var det helt afgørende for os, at betjeningen af klipperen skulle være så logisk og intuitiv som muligt. Det er pærelet at programmere TANGO E5. Den store skærm og de logiske betjeningsfunktioner gør det uhyre enkelt at programmere den tidsplan, du ønsker – og ændre den igen, så snart du måtte ønske det.

På brugerfladens venstre side er der knapper, som giver hurtig adgang til de vigtigste funktioner: klip efter tidsplan, klip nu, kør hjem. På højre side af brugerfladen finder du knapper til programmering af klippetider og ændring af diverse indstillinger. LED-lys viser tydeligt den aktuelle driftsmode og potentielle fejl.

TANGO E5

TANGO E5 er skabt til at lette hverdagen, ikke for at gøre den mere kompliceret. Betjeningen og teknologien er så logisk, at det ingen tid tager, før du er klar til at klippe. Eller rettere, kigge på, mens TANGO E5 klarer det for dig! Vejret spiller ingen rolle, TANGO E5 arbejder i al slags vejr. Elektronikken, batteriet og kniven er beskyttet af et robust dobbeltvægget hus, så de tåler alle vejrforhold.

De trækkende baghjul drives af stærke vedligeholdelsesfrie motorer

De robuste og stærke børsteløse motorer driver baghjulene frem. De to identiske motorer overfører kræfterne til baghjulene via en integreret transmission af planettypen.

Den ekstremt holdbare kniv er garant for lang tids kvalitetsklipning med et minimalt lydniveau, emissionsniveau og strømforbrug.

Kniven er af en meget høj kvalitet, som sikrer et fremragende klipperesultat gennem hele sæsonen. Skulle det ske, at kniven rammer et hårdt fremmedelement, så den stopper øjeblikkeligt, vil knivmotoren ikke tage skade takket være en særlig mellemlægsplade. Knivens udformning gør, at det kun er den skarpe knivsæg, som kommer i kontakt med græsset, hvilket reducerer lydniveauet og kraftbehovet mærkbart.

Den store overskuelige brugerflade giver dig klare informationer om klipperens status og diverse funktioner til maskinens drift

Betjeningen og teknologien er så logisk og intuitiv, at du er klar til at klippe på et øjeblik. På brugerfladens venstre side finder du knapper, som giver dig hurtig adgang til de vigtigste funktioner: klip efter tidsplan, klip nu, kør hjem. På højre side af brugerfladen finder du knapper til programmering af klippetider og til ændring af diverse indstillinger. LED-lys viser tydeligt den aktuelle driftsmode og potentielle fejl.

Gennemtænkt teknologi – let at installere

 • Finder selv vej

  Finder selv vej

  TANGO E5 klipper i et vilkårligt mønster og registrerer selv forhindringer og placeringen af afgrænsningskablet og tilpasser sig endog løbende efter områder med højere græs. Afgrænsningskablet er praktisk talt usynligt og er let at flytte, hvis du ændrer indretningen af din have.

 • Automatic Recharge

  Automatic Recharge

  TANGO knows when it’s time to recharge, and heads for the docking station automatically. Thanks to the powerful Li-Ion battery, that doesn’t happen too often.


 • Installering

  Installering

  For at opnå det bedste klipperesultat anbefaler vi, at du beder din John Deere forhandler hjælpe dig med at planlægge og installere afgrænskablet. Vi har erfaringen, så du får den optimale løsning.

 • Se den i funktion

  Se den i funktion

  Se demonstration på video: Sådan fungerer TANGO E5


Den ideelle løsning

Specifikationers

Klippehøjde
19-102 mm
Batteritype
Li-Ion
Automatisk opladning
Ja
Navigering
Vilkårligt og i spiral
Slagsensor
Ja
Individuel PIN-kode
Ja
Vejledende udsalgspris
18.784 kr. inkl. moms

Tilbehør

 • Traction Kit Traction Kit

  Traction Kit

  For maksimal trækkraft op ad bakkerne kan du montere dette Traction Kit på klipperens baghjul – og se TANGO E5 klatre helt ubesværet!

 • Ekstra opladning Ekstra opladning

  Ekstra opladning

  Kunne du tænke dig at benytte din TANGO E5 mere end et sted? Så anbefaler vi, at du installerer en ekstra ladestation.


 • Ekstra kabel / kabelforbindelse Ekstra kabel / kabelforbindelse

  Ekstra kabel / kabelforbindelse

  Har du brug for ekstra afgrænsningskabel til din have? Så bestil vores praktiske kabeltromle/rulle med 150 eller 500 meter forlængerkabel.

  En ideel løsning, hvis du skal forlænge eller reparere dit nuværende afgrænsningskabel. Den særlige gel i forbindelsesstikkene gør dem modstandsdygtige over for vand, så forbindelsen altid er perfekt.

 • Kabelpløkker Kabelpløkker

  Kabelpløkker

  Brug disse kabelpløkker til at fastgøre afgrænsningskablet, når du udvider klippearealet. De er udført i kvalitetsplast.

Drift

Klippehøjde
19-102 mm
Produktivitet
Op til 1800 m²
Navigering
Vilkårligt og i spiral
Maks. hældning i arbejdsområde
Op til 36%
Maks. hældning nær afgrænsningskabel
10%
Maks. længde af afgrænsningskabel
300 m
Knivmotor
60 W
2600 o/min
Drivmotorens o/min på hjulet
40 o/min
Klippesystem
1 × 4-sidet skæreblad
De angivne værdier afhænger af specifikke forhold og havens indretning.
Henvend dig hos din forhandler og få en demonstration, som kan bekræfte TANGO E5's mange fordele

Batteri

Batteritype
Li-Ion
Batterikapacitet
98 Wh (2.6 Ah)
Batterispænding
25 V

Opladning

Automatisk opladning
Ja
Opladerinput
120/230 V
Opladeroutput
36 V
Opladningstid
80 min
Køretid
90 min (på en batteriopladning)

Dimensioner

Længde
775 mm
Bredde
535 mm
Højde
360 mm
Vægt
15.3 kg
Lydniveau
69 dB(A)

Sikkerhed

Slagsensor
Ja
Vippesensor
Ja
Løftesensor
Ja
Berøringssensor
Ja

Sikkerhed

Individuel PIN-kode
Ja

Det moderne design vidner om høj kvalitet

Det moderne design kombineret med den gennemtænkte funktionalitet er alt sammen med til at understøtte denne klippers helt igennem robuste karakter. TANGO E5 er udviklet med henblik på optimal pålidelighed, funktionalitet og vægt.

Det robuste chassis beskytter klipperen mod slag og vejrpåvirkninger

TANGO E5 er stærk og robust - bygget med et solidt dobbeltvægget hus. Maskinens indre dele er godt forseglede. Al elektronikken er effektivt beskyttet mod støv, snavs, fugt og andre udefra kommende påvirkninger. Det omgivende materiale består af acrylonitril styren acrylat (ASA), som er yderst modstandsdygtigt over for sollys.

Med et tryk på den store røde knap stopper du øjeblikkeligt enhver igangværende maskinfunktion

Øverst oven på klipperen sidder en rød knap. Trykker du på den, stopper enhver funktion øjeblikkeligt. På begge sider af knappen kan du se mærkater, som viser sikker og korrekt brug af klipperen.

Hovedkontakten tænder og slukker for klipperen f.eks. i tilfælde af, at den skal transporteres eller stilles til opbevaring. Knappen sidder lige ved bærehåndtaget bagest og vender nedad. Knappen er ikke direkte synlig set ovenfra. Det sikrer, at klipperen ikke startes ved et uheld.

Følere viser vejen

Kantfølerne (markeret med rødt) viser klipperens placering i forhold til afgrænsningskablet.

Skulle det ske, at TANGO E5 bliver løftet, mens den arbejder, vil det blive registreret af føleren i håndtaget og følerne i de to svingbare forhjul, hvorefter klipperen slukkes øjeblikkeligt. TANGO E5 er desuden udstyret med en indbygget føler, som straks stopper klipperen, hvis den hælder over 35 procent (20 grader).

Fire kantfølere viser, at klipperen arbejder inden for afgrænsningskablets område. Uden for dette område vil klipperen ikke køre og kniven ikke rotere. Hvis klipperen støder på en forhindring selv med en ganske let berøring, vil den straks stoppe og fortsætte arbejdet i en anden retning.

Den robuste ladestation sørger for strøm til både klipper og afgrænsningskabel

Når TANGO E5 har arbejdet et stykke tid og batteriet trænger til genopladning, vil klipperen automatisk køre tilbage til ladestationen for at genoplade. Klipperen oplades via to metalplader i ladestationen, som berører to metalkontakter foran på klipperen. Ladestationen får de nødvendige 36 volt fra en spændingsomformer, som er forbundet med husets elsystem (120 V/50 Hz eller 220 V/60 Hz vekselstrøm). Den maksimale ladetid er 80 minutter.

Med et fuldt opladet batteri kan TANGO E5 arbejde i cirka 90 minutter. Bemærk at den faktiske klippetid afhænger af klippefrekvens, skråninger, havens indretning etc. Hvis afgrænsningskablet er installeret korrekt vil maskinens intelligente navigeringssystem sørge for at arbejde med maksimal klippetid pr. batteriopladning. For bedre beskyttelse mod tyveri kan klipperen ikke arbejde uden netop denne ladestation.

Ladestationen leverer også strøm til afgrænsningskablet rundt om plænen samt til loop'en, som hjælper klipperen på rette vej, når den skal retur til ladestationen til genopladning. Et grønt LED-lys øverst på ladestationen gør det hurtigt og let at diagnosticere eventuelle fejl på disse kabler.

For at beskytte ladestationens printplade i frostvejr kan selve ladestationen let tages af ladestationens fundament, så den eksempelvis kan opbevares i kælderen. Et dæksel beskytter forbindelsesstikkene til afgrænsningskablet i klippesæsonen. Når ladestationen afmonteres op til vinteren, vil disse dæksler lukke ned og beskytte kablerne.

Lithium-ion (Li-ion) batteriet yder stor effekt og lang levetid

TANGO E5 bentytter et Li-ion batteri som strømforsyning. Batteriet leverer 98 Wh ved 25,2 V - strøm nok til perfekt kørsel og klipning. Li-ion batteriet yder stor effekt trods sin beskedne vægt, det sikrer en let robotklipper. Der er næsten ingen hukommelseseffekt, så batteriets kapacitet falder ikke over tid. Dette, sammen med den meget lave selvafladningshastighed, maksimerer batteriets levetid.

Avancerede navigationsegenskaber sikrer, at TANGO E5 dækker hele plænen på kortest mulige tid

Der er stor forskel mellem traditionel plæneklipning og klipning med robotklipper. Den traditionelle metode går ud på at klippe græsset lavere end den ønskede højde, hvorefter man lader det gro og klipper det igen, når det har passeret den ønskede højde. Robotklipperen klipper græsset løbende og holder det konstant på den ønskede højde.

Derudover klipper robotklipperen også under våde forhold, hvor det altid fine og korte afklippede græs ikke danner klumper men efterlader en meget flot finish. Robotplæneklipperen arbejder inden for afgrænsningskablets område. Den klipper plænen i et vilkårligt mønster på de givne tidspunkter. Når batteriet er ved at være fladt eller den forvalgte klippetid er udløbet, vil klipperen returnere til ladestationen og genoplade batteriet, mens den venter på næste planlagte klippetidspunkt.

Helt ud i alle hjørner

Afgrænsningskablet omkranser hele området, som ønskes klippet, men det kan også benyttes til at sikre områder, hvor klipperen ikke må komme såsom blomsterbede. I tilfælde af „skjulte“ hjørner i haven, kan du få TANGO E5 til at køre ud til udvalgte startsteder langs afgrænsningskablet, hvorfra den så vil starte klipningen. Du kan vælge op til 5 sådanne startsteder.

Ved at justere hyppigheden af starter fra de udvalgte startsteder samt fra selve ladestationen kan du sikre, at alle områder af plænen klippes helt ensartet. En afslutningsrunde omkring hele havens ydergrænse sikrer, at alle kanter er smukt vedligeholdt. Også hyppigheden for afslutningsrunder kan justeres efter ønske.

Hjemkørsel og automatisk opladning

Når batteriniveauet er lavt, vil TANGO E5 køre retur til ladestationen ved at køre langs afgrænsningskablet. Da den benytter forskellige ruter til denne hjemkørsel, undgår du at der opstår kørespor i plænen. Når den er fremme, vil et ledekabel foran ladestationen sørge for, at klipperen kører korrekt på plads.
Udover denne hjemkørselsfunktion langs afgrænsningskablet har klipperen en særlig indbygget funktion, der gør, at den kører ind omkring ladestationen, hvis batteriniveauet er moderat, og den alligevel er tæt ved. Ligesom du kører ind omkring tankstationen i din bil, hvis du alligevel er tæt ved og benzinmåleren står lavt. Det giver mere effektiv klippetid og mindre transportkørsel og modvirker i øvrigt spordannelser i plænen.

VCU (Vehicle Control Unit) er klipperens kontrolcenter

VCU'en er placeret inde i klipperen, hvor den sidder godt beskyttet mod vind og vejr. Den forbinder alle følere, motorer og ledninger og indeholder et accelerometer, som registrerer skråningsgrader. Den fungerer desuden som højttaler for akustiske signaler.

Baghjulene trækkes af kraftfulde vedligeholdelsesfrie motorer

Stærke og robuste børsteløse motorer sørger for et effektivt træk på baghjulene. De to identiske motorer driver baghjulene via en integreret transmission af planettypen.

Let indstilling af klippehøjde

Klippehøjden indstilles let og hurtigt blot ved at dreje beskyttelsesskjoldet. Kniven og skjoldet bevæger sig samtidigt, hvilket udgør endnu en sikkerhedsfaktor på TANGO E5. Klippehøjden kan indstilles i et område fra 19 mm til 102 mm.
Den traditionelle klippemetode går ud på, at man klipper græsset lavere end den ønskede højde, hvorefter det gror og passerer den ønskede højde, og så klipper man igen. Robotklipperen klipper plænen løbende, så græsset bevarer den ønskede højde alle ugens dage.

Stærke og vedligeholdelsesfrie motorer driver knivbladet

Kniven drives af en børsteløs motor, som ikke kræver nogen form for vedligeholdelse. Motoren sidder godt beskyttet mod regn, græs og slag inde i selve klippehøjdeenheden og bevæger sig op og ned med kniven, når klippehøjden justeres. Den yder hele 60 W ved 2600 o/min.

Den robuste kniv sikrer lang tids kvalitetsklipning med et minimum af lydniveau, emissionsniveau og kraftbehov

Kniven er af meget høj kvalitet, hvilket sikrer en optimal klippekvalitet gennem hele sæsonen. Hvis kniven skulle ramme et hårdt fremmedlegeme, så den stopper øjeblikkeligt, vil motoren ikke tage skade takket være en særlig mellemlægsplade, som netop skal forhindre dette. Knivens form gør, at kun den skarpe knivsæg kommer i kontakt med græsset. Det giver et minimalt lydniveau og kraftbehov.
Det er vores erfaring, at kniven normalt holder gennem en hel sæson, hvor andre producenters robotklippere kræver hyppige knivskift.

Den store brugerflade giver klar og tydelig information om klipperens status og om aktivering af diverse funktioners

TANGO E5 har den bedste brugerflade i sin klasse. Den store skærm kan fremvise hele 6 linjer, som tydeligt ses på afstand. Det var helt afgørende for os ved brugerfladens udvikling, at den skulle være logisk og intuitiv.

På venstre side af brugerfladen finder du knapper, som giver hurtig adgang til de vigtigste betjeningsfunktioner: klip efter plan, klip nu, kør hjem. På højre side af brugerfladen finder du knapper til programmering af tidsplan og ændring af diverse indstillinger. LED-lys viser tydeligt den aktuelle driftsmode og potentielle fejl.

Venlig service

Medarbejderne hos din lokale John Deere forhandler står altid klar til at hjælpe dig - med personlig service, du kan regne med. De er en del af John Deere familien og forstår at kombinere deres egne individuelle stil med fordelene ved at tilhøre en stærk global virksomhed.

Lynhurtig reparation

Skulle det ske, at din John Deere får brug for en reparation, kan din forhandlers servicecenter ordne det i en fart.

Langsigtet opbakning

En John Deere er for livet. Selv efter årevis med pålidelig service sørger vi for, at du stadig kan bestille enhver reservedel, din model skulle få brug for. Takket være vores tætmaskede net af forhandlere er hjælpen altid nær.

Hvilke plænestørrelser egner TANGO E5 sig bedst til?

Den er ideel til plæner på op til 1.800 kvadratmeter. Forhindringer eller ekskluderede områder såsom blomsterbede kan holdes udenfor ved hjælp af et afgrænsningskabel. Takket være en kabelsensor sørger TANGO E5 automatisk for at køre uden om disse forhindringer. Det areal som rent faktisk skal klippes vil afhænge af havens indretning. Jo mere kompleks indretningen er (ekskluderede områder, skråninger, opdelte områder), jo højere er energiforbruget. Din lokale John Deere forhandler yder gerne hjælp og rådgivning under opsætningen.

Hvilke havetyper egner TANGO E5 sig bedst til?

I princippet er TANGO E5 velegnet til alle havetyper. Under visse omstændigheder skal udstyret dog muligvis tilpasses den enkelte have. Naturligvis skal du være opmærksom på produktspecifikationer såsom maks. hældning og eventuelle passagers minimumsbredde. Du kan finde disse informationer i brugermanualen eller du kan kontakte din lokale John Deere forhandler direkte.

Hvor lang tid kan TANGO E5 køre på en opladning?

Denne John Deere robotplæneklipper kan oplade sig selv fuldstændigt på 80 minutter, alt afhængig af klippeprogrammets kompleksitet, og kan herefter arbejde i op til 90 minutter.

Kan TANGO E5 også arbejde i dårligt vejr?

Denne John Deere robotplæneklipper kan også klippe i regnvejr uden problemer. Vi anbefaler dog, at du undlader at benytte TANGO E5 i stormvejr, og du bør også beskytte den mod lynnedslag i tordenvejr. Du kan afbryde klipningen ved at trykke på stop-knappen, og du kan så fortsætte igen, når vejret er blevet bedre.

Hvor smal må en passage være i min have?

Minimumsbredden (fra kant til kant) er 150 cm. Det sikrer, at klipperen kan nå områder på begge sider af passagen. Din lokale John Deere forhandler vil meget gerne hjælpe dig med programmeringen og udarbejdelsen af en klippeplan.

Kan TANGO E5 klippe to plænearealer, som ikke er forbundet med hinanden?

Hvis plænerne er forbundet med en passage og kablet er placeret korrekt, vil TANGO E5 blot køre til den anden plæne, som programmeret. Hvis ikke der er nogen passage mellem de to områder, anbefaler vi, at du opretter et sekundært areal (som også skal afgrænses af et kabel). I dette tilfælde skal du selv bære TANGO E5 fra det primære areal til det sekundære areal.

Kan TANGO E5 selv finde sin plads i ladestationen?

TANGO E5 vender automatisk tilbage til ladestationen, når batterierne er ved at være flade. Her vil den lade op til 100%, før den fortsætter den allerede programmerede arbejdsplan.

Kan TANGO E5 også klippe på skråninger? Hvis ja, hvor stejlt må der være?

TANGO E5 kan håndtere skråninger på op til 35% (dvs. en højdeforskel på 35 cm over 1 meter). Langs afgrænsningskablet (klippearealets kanter) er den højst tilladte hældningsgrad 10%. Det sikrer, at klipperen ikke glider ud over afgrænsningskablet, når den når hen til plænens kant (f.eks. hvis græsset er vådt).

Kan den klippe mere end et areal?

Den kan sagtens klippe mere end et areal. Hvis arealerne er forbundet med en passage kan TANGO E5 selv køre frem og tilbage i henhold til arbejdsplanen.

Hvordan får jeg TANGO E5 til at køre rundt om blomsterbede og træer?

Hvis afgrænsningskablet er lagt korrekt rundt om blomsterbede, træer, buske eller andre forhindringer, vil TANGO E5 ikke berøre disse områder og vil derfor heller ikke gøre skade på blomster, træer, buske etc. Du kan sagtens bede din lokale John Deere forhandler hjælpe med at installere afgrænsningskablet.

Skal jeg holde øje med TANGO E5, når den klipper?

Først og fremmest må mennesker og dyr ikke opholde sig på klippearealet uden opsyn, når der klippes. TANGO E5 udfører altid sine opgaver i henhold til den programmerede arbejdsplan, så du kan bruge din fritid på mere spændende ting end at klippe græs.

Hvad sker der med det afklippede græs?

Når TANGO E5 klipper, vil det afklippede græs have samme længde som et lille riskorn. Det afklippede græs efterlades på bunden af plænen, hvor det udgør et naturligt næringstilskud, uden der efterlades synlige græsrester på plænen. Det betyder, at græsset altid ser sundt og grønt ud.

Hvordan opbevarer jeg bedst TANGO E5 i vintersæsonen? Kræver TANGO E5 meget opbevaringsplads?

Denne John Deere robotplæneklipper kan uden problemer opbevares i en kælder eller en frostfri garage. Den kræver betydeligt mindre plads end en sammenlignelig traditionel plæneklipper. Din lokale John Deere forhandler vil med glæde rådgive dig vedrørende vinterservice.

Hvad er den bedste placering for TANGO E5's ladestation under klippesæsonen?

Ladestationen er vejrbestandig og kan placeres præcis, som du ønsker det. Din lokale John Deere forhandler vil med glæde rådgive dig vedrørende en ideel placering af ladestationen, hvor man naturligvis bør tage med i overvejelserne, om der allerede er strømforsyning inden for rækkevidde.

Er TANGO E5 tyverisikret?

TANGO E5 er beskyttet af en PIN-kode, som gør den uanvendelig for en tyv.

Hvordan indstiller jeg klippehøjden?

Sluk for klipperen og vend TANGO E5 om, sådan at du kan se det skålformede knivdæksel. Dette kan drejes rundt, hvorved kniven flyttes op eller ned.

Find en John Deere forhandler

For at sikre, at du får den bedst mulige opbakning og rådgivning, sælger vi kun TANGO E5 og alle vores plæneprodukter gennem autoriserede John Deere forhandlere.
Din lokale John Deere forhandler er professionelt uddannet og står altid klar til at hjælpe dig. Find en John Deere forhandler i dit område:

find en forhandler