Høst på rekordtid

John Deere S serien mejetærskere

Maksimal produktivitet og fremragende kornkvalitet!

Det nye DynaFlo Plus rensesold giver op til 5% højere ydeevne under forhold, hvor soldet normalt sætter begrænsninger. Den nye aktive terrænjustering øger rensesoldets ydeevne med op til 40% i bakket terræn. Ved kørsel op eller ned ad bakke justeres oversold, undersold og blæserhastighed automatisk efter den aktuelle hældning. Det er unikt for hele branchen, at dette system tager højde for afgrødetype, f.eks. rapsfrø eller hvede, når disse ændringer foretages.

Med det nye 12,2 m 640PF skærebord med en 760 mm stor indføringssnegl og transportbånd kan du tackle en hvilken som helst afgrøde fra høj og grøn raps til nedknækkede afgrøder og føde mejetærskeren uden problemer. Ved nedknækkede afgrøder kan du ændre skærebordets vinkel, sænke kniven og glide ind under afgrøden ved hjælp af det nye hydrauliske frem/tilbage-tip af indføringshuset. Dette øger høsthastigheden under disse forhold med op til 20%. Med den nye luftkompressor (ekstraudstyr) kan du nemt rengøre din mejetærsker, og når arbejdet er udført, kan du køre hjem i en fart ved maks. tilladte kørehastighed.

Læs mere om de nye 2017 S serie mejetærskere    Se video    Se brochure
S-Series table

John Deere T serie mejetærskere

Kvalitet kombineret med effektivitet!

Den nye T serie giver op til 15% større kapacitet sammenlignet med den forrige T serie, og den introducerer en helt ny dimension for ydeevne. Både mejetærskere med 5- og 6-halmrystere har samme ydeevne som en hybrid- eller rotormejetærsker, men har stadig alle fordelene ved en halmrystermejetærsker: Fremragende brændstofeffektivitet samt god strå- og kornkvalitet.

Eksempelvis kan en T670 6-halmrystermejetærsker sagtens konkurrere med en hybrid- eller rotormejetærsker med et 9 m skærebord. Den kompakte 3,3 m brede 5-halmrystermejetærsker, T560, har samme ydeevne som en 6-halmrystermejetærsker og kan måle sig med hybrid- og rotormejetærskere i klassen med en skærebordsstørrelse på 7,5 m!

Dette skyldes alt sammen det store aktive udskillelses- og soldareal sammen med det unikke letløbende afgrødeflow i dette halmrysterkoncept med multicylinder.

Læs mere om de nye 2017 T serie mejetærskere    Se brochure
T-Series table

John Deere W serie mejetærskere

Stort gennemløb, bedste kornkvalitet!

Med ændringerne på den nye W serie leverer vi det, du ville forvente af en stor 5- eller 6-halmrystermejetærsker: Den svingbare BoosterBar aktiveres hurtigt og tilfører kapacitet til tærskecylinderen, som har en diameter på 660 mm, og til det store aktive udskillelsesareal. Den store tærskecylinder med 10 slagler adskiller nænsomt kernerne fra aksene, så du får den optimale korn- og stråkvalitet.

Det nye DynaFlo Plus rensesold findes også på W serien med de samme fordele som på den større S serie og T serie. Lige som T serien kan W serien hurtigt skifte mellem afgrøder takket være 600X skærebordet, en tømmehastighed på op til 125 l, hurtige kørehastigheder – også på bælter.

Med aktiv mejetærskerjustering (ICA) kan du optimere din mejetærsker og få det maksimale ud af den. Sammen med fjernadgang til skærmen (RDA) og trådløs dataoverførsel leverer John Deere den bedste teknologi hele vejen fra S serien til W serien!

Læs mere om de nye 2017 W serie mejetærskere    Se video    Se brochure
W-Series table

True Harvesting Partner

John Deere experts and services optimize your farming equipment

Fordele ved tidlig bestilling 2017

  • Køb nu og få 3 års finansiering til 0,0 %

  • Kampagnen gælder til og med den 31. december 2016

Se alle særtilbud