Have- og parkprodukter

Plænetraktorer

Måske er det netop det, du ikke ser på en John Deere, som gør den store forskel.

John Deere’s plænetraktorer er skabt til komfort, bekvemmelighed og toppræstationer - det ultimative inden for plænepleje. Du vil elske den høje kørekomfort takket være en transmission af meget høj kvalitet og den fuldsvejsede ramme.

Læs mere om vores nyeste plænetraktorer    Se brochure

Plæneklippere

Med deres avancerede funktioner og enkle betjeningselementer er vores skubmodeller en fornøjelse at eje og bruge.

John Deere’s sortiment af plæneklippere giver dig de valgmuligheder, du har brug for til at opfylde alle individuelle behov. Med førende teknologi såsom opsamling med TurboStar blæser og kvalitetsskjolde udført i støbt aluminium, som fås på mange af modellerne – kan du altid regne med perfekte klippepræstationer. Du kan vælge ud fra et bredt udvalg af størrelser, effektniveauer og ekstra præstationsfremmende egenskaber på tværs af hele det omfattende klippersortiment. Og hvad mere er - alle disse maskiner bakkes op af vores professionelle forhandlernet - så du er på den sikre side.

Læs mere om plæneklippere    Se brochure

Batteridrevne plæneklippere

Nem kvalitet

Interesseret i en flot plæne på den nemmest mulige måde? Med vores kraftige batteridrevne plæneklippere får du den bedste finish, John Deere kan give dig – det er nemt og uden udstødning eller andre former for emission.

Læs mere om batteridrevne plæneklippere Se brochure
Ren styrke

Ren styrke

Du behøver ikke bruge havehandsker for at lade en batteridreven plæneklipper fra John Deere op igen. Du skal bare lukke klappen op, tage batteriet ud og sætte det i opladeren. 90 minutter senere er du klar til at trille ud igen. Med ren styrke – og lige så rene fingre.

Trykstøbt aluminiumskjold

Trykstøbt aluminiumskjold

Det trykstøbte aluminiumskjold på R43B leveres med 15 års reklamationsret*, så du kan sove ekstra roligt.

*Vilkår og betingelser gøres gældende. Tal med forhandleren for yderligere oplysninger.

Nem håndtering

Nem håndtering

Begge modeller er nemme at bære og opbevare og leveres med hjul i en fornuftig størrelse, så de kan køre lige, hvor du vil have det.

TANGO E5 serie II

Gør livet lettere

Den nye TANGO E5 serie II er designet til at gøre dit liv lettere. Betjeningen og teknologien er så logisk, at det ingen tid tager, før du er klar til at klippe. Eller rettere, klar til at kigge på mens TANGO klarer det for dig!

Læs mere om den nye TANGO
Se videoen om TANGO
Se brochure

Intet kan sammenlignes med vores forhandlere

Globalt forhandlernetværk

De lokale John Deere forhandlere er fuldt uddannede fagfolk, der kender vores produkter indgående. Fra forsalgsservice til servicering og reparation står de altid klar for at sikre, at du får størst muligt udbytte af dine John Deere produkter. Der er John Deere forhandlere i hele verden og lige rundt om hjørnet. Find din nærmeste forhandler med Dealer Locator.

Find forhandler