• (andre lande)
  • |
  • Forhandlere
/ / Om os

Om os

Om osSiden grundlæggelsen i 1837 har John Deere gennemgået mange forandringer, hvad angår forretningsform, produkter og serviceydelser. Nye muligheder skaber forandringer. Og dem har John Deere altid vist stor parathed over for. John Deere har altid været dedikeret over for de som arbejder med jorden – landmænd, grundejere, entreprenører. Og John Deere er aldrig vokset fra – og har aldrig glemt – grundlæggerens oprindelige kerneværdier integritet, kvalitet, engagement og nytænkning. Det er de værdier, der bestemmer den måde vi arbejder på, den kvalitet vi tilbyder, og den yderst gode behandling du får som kunde, investor og medarbejder.

Vores kerneværdier

Det er en underdrivelse at sige, at vi dagligt arbejder ud fra vores grundlæggers kerneværdier. For integritet, kvalitet, engagement og nytænkning afspejles ikke kun i vores arbejde. Det er sådan, vi lever. Det er den luft, vi indånder. Disse værdier går som en rød tråd gennem alt vores arbejde, alle vores produkter, den service vi yder dig, og de muligheder vi skaber for dig.

Få mere at vide om vores kerneværdier.

Førende i branchen

John Deere’s fokus på kvalitet har gjort os til førende i branchen. I næsten 175 år har John Deere været styret af stærke og beslutsomme ledere, som har satset målrettet på kerneværdierne integritet, kvalitet, engagement og nytænkning.

Læs mere om koncernens nuværende ledelsesteam.

Vores strategi for succes

For de som bearbejder og høster jorden. For de som forandrer og beriger jorden. For de som bygger på jorden. John Deere viser vejen til vorer kunders succes. Dette engagement i vores kunders succes giver sig udtryk i et globalt engagement fordelt på 6 hovedområder – USA/Canada, Europa, Brasilien, Rusland, Indien og Kina. Det er inden for disse områder, at 75% af verdens fremtidige vækst vil finde sted. Og på grund af vores gode omdømme op gennem tiden, vores engagement og stålsatte ønske om at hjælpe vore kunder til højere produktivitet og større indtjening, har John Deere placeret sig i en ønskeposition som den foretrukne maskinleverandør.

John Deere’s strategi for succes.

Vores historie

I dag er Deere & Company et af verdens højst respekterede selskaber. Men i 1837 havde smeden og opfinderen, John Deere, ikke meget andet end en smedje, en kasseret stålsav og en idé, som skulle revolutionere landbruget for altid.

Læs mere om John Deere's historie