• (andre lande)
 • |
 • Forhandlere
/ / Karrieremuligheder

Karrieremuligheder

"Nothing runs like a Deere". Er du klar til at få de bedste som kolleger? Vi søger altid efter højt motiverede, engagerede og dygtige medarbejdere, der kan styrke vores position som en af verdens førende virksomheder.

Med over 57.000 ansatte fordelt over 36 lande tilbyder John Deere dig muligheden for at arbejde i et internationalt miljø med en enestående chance for at lære mere og fantastiske muligheder for personlig og karrieremæssig udvikling. I over 175 år har John Deere serviceret dem, der arbejder med jorden, og vi har kunnet øge vores forretning år efter år, mens vi har opbygget et enestående produktsortiment og opnået usædvanligt flotte regnskabstal - og den bedste tid ligger stadig forude.
Hvorfor John Deere?

Hvorfor John Deere?

Hvis du er en af den slags personer, der ønsker at gøre et godt stykke arbejde, brillerer i kreative miljøer, trives i teams og lever for at løse problemer - er dette stedet for dig. Hos John Deere er dine ideer, erfaringer og værdier relevante for os, og du bliver belønnet på måder, der virkelig betyder noget.

  Læs mere om, hvorfor du skal vælge John Deere.
  At arbejde hos John Deere

  At arbejde hos John Deere

  Mennesker har forskellige mål for deres karrierer, og John Deere har rigtig mange muligheder for at opfylde dem. I de forskellige afdelinger vi kan tilbyde, har vores ansatte taget springet, og i dag hjælper de med at udvikle, producere, markedsføre og bakke op om kvalitetsmaskiner og serviceydelser på verdensplan.

   Kast et blik på vores afdelinger og tag springet.