• (andre lande)
  • |
  • Forhandlere
/ / Engagement i samfundet

Engagement i samfundet

Vi ved, at vi har indflydelse på mange menneskers tilværelse. Vi ønsker, at den indflydelse er så positiv som mulig. Vi gør, hvad vi kan for at gøre livet lettere og bedre for alle personer, vi kommer i berøring med. Det er det, et ordentligt samfundssind handler om. Det er sådan vi er – og det er sådan, vi altid har været.

Vi beskytter vores medarbejdere og vores kunder

John Deere går forrest i branchen, hvad angår produktsikkerhed og uddannelse i sikkerhed. Vi sætter standarden for sikkerhed på arbejdspladsen, og vi opmuntrer og støtter vores medarbejdere i også at søge øget sundhed og velvære uden for arbejdspladsen. Sikkerheden er vores allesammens ansvar. Vi gør det bare lettere for alle at tage deres del af ansvaret.

Læs mere om vores sikkerhedsmæssige tiltag.

Vi skåner miljøet

Det er ikke noget nyt, at John Deere beskytter miljøet. Vi ved, at ansvarlig omgang med ressourcerne er vigtigt for vores virksomhed, vores medarbejdere, vores kunder, vores naboer og vores verden. John Deere arbejder utrætteligt med at udvikle og tilbyde produkter, som er miljøvenlige og effektive.

Læs mere om vores miljøvenlige tiltag.

Vi stræber efter at berige samfundet og menneskers liv

En fantastisk virksomhed skal også vise et fantastisk samfundssind. Gennem hele vores historie har John Deere stræbt efter at hæve og berige livskvaliteten i de samfund, hvor vi lever og arbejder samt i andre dele af verden.

Læs mere om vores stræben efter at forbedre de samfund, vi opererer i.

Store øjeblikke

Der er intet nyt i at John Deere engagerer sig i sikkerhed, sundhed og miljøbeskyttelse. Hele vejen gennem vores historie har der været store øjeblikke – milepæle – der understreger det engagement.

Se milepælene for vores samfundssind.

Om John Deere

Siden grundlæggelsen i 1837 har John Deere gennemgået mange forandringer, hvad angår forretningsform, produkter og serviceydelser. Nye muligheder skaber forandringer. Og dem har John Deere altid vist stor parathed over for. John Deere har altid været dedikeret over for de som arbejder med jorden – landmænd, grundejere, entreprenører.

Læs mere om John Deere.