• (andre lande)
  • |
  • Forhandlere
/ / Service og Opbakning til Motorsystemer

Service og Opbakning til Motorsystemer

Over 4000 servicesteder på verdensplan

Servicesteder

Med over 4000 servicesteder på verdensplan, er John Deere altid lige ved hånden, når du har brug for professionel service og opbakning. Du kan finde en autoriseret John Deere forhandler eller motorleverandør næsten overalt i verden, hvor John Deere’s motorsystemer arbejder.

 

Alle John Deere motorer leveres med en stærk garanti, og du registrerer let motoren via nettet ved at udfylde denne Garantiregistreringsformular.

 

Kontakt din John Deere forhandler for nærmere oplysninger.

 

Vores forhandlere af landbrugs-, skovbrugs- og entreprenørmaskiner samt John Deere motorforhandlere, sørger for vedligeholdelsen af dine maskiner. Vores originale reservedele overholder John Deere’s mest krævende specifikationer. Vores forhandlere har de fleste reservedele på lager, og vores centrale varelagre benytter det avancerede FLASH distributionssystem, som betyder, at du aldrig kommer til at vente længe på en ordre. Takket være dette system kan enhver reservedel altid findes og fremsendes i løbet af ingen tid.

John Deere servicemedarbejdere

Professionelle medarbejdere

John Deere’s servicemedarbejdere er grundigt trænede teknikere, som altid er på forkant med de nyeste motorteknologier og servicemetoder takket være løbende fabrikskurser og masser af praktisk erfaring.

John Deere leverer tekniske servicemanualer, instruktionsbøger og reservedelskataloger på 6 forskellige sprog.
John Deere forhandlere og distributører er en uvurderlig kilde til ekspertservice, knowhow og motortilbehør. Det er blot nogle af de mange gode grunde til, at der bør sidde John Deere motorer i alle dine maskiner.

Garanti

Industri- og landbrugsmotorer
Uanset om din John Deere motor er købt i USA eller Europa, så er den dækket af den samme garanti.
Vores kundeserviceprogram er baseret på et garantisystem, som omfatter hele vores motorsortiment. Vi kan derfor tilbyde:
- En 2-års/2000 driftstimers (hvad end der kommer først) garanti med 1 års/ubegrænsede driftstimer.
- En garanti, som træder i kraft, den dag maskinen tages i drift.
- Mulighed for at forlænge garantien*. Hver eneste John Deere motor forlader fabrikken med en garanti, som gælder i hele verden.
* Under visse betingelser.
Marinemotorer
Standardgarantien for marinemotorer er 1 år med ubegrænset antal driftstimer eller 2 år med 2000 driftstimer, hvad end der kommer først. Garantien kan udvides til maks. 5 år eller 5000 driftstimer i kombinationer med 3, 4 og 5 år og 2000, 3000, 4000 eller 5000 driftstimer.
En undtagelse er dog alle SFM marinemotorer (havvandsafkølet ladeluft) i effektniveau M5. Her er standardgarantien 2 år med 1000 driftstimer, hvad end der kommer først. Garantien kan udvides til 3, 4 eller 5 år med maks. 2000 driftstimer.
Selv de mest problemfrie motorer kræver vedligeholdelse: filtre, olie etc. Derfor kan du få alle almindeligt brugte John Deere reservedele hos vores marineforhandlere og på vores servicecentre, og derfor kan vi tilbyde lynhurtig fremsendelse af andre reservedele fra reservedelscentre overalt i verden. Vores verdensomspændende servicesteder sikrer, at der aldrig er langt til professionel service.
John Deere Reman

John Deere Reman

Originale fabriksrenoverede John Deere Reman motorer og drivlinjer opfylder de nyeste originale maskinspecifikationer med fuld reklamationsret, så du kan være helt sikker på, at du får fremragende kvalitet og stor værdi for pengene.
  • Alle fabriksrenoverede John Deere Reman motorer og motorkomponenter har været fuldstændig skilt ad og renset
  • Hver eneste del gennemgår et grundigt eftersyn ved hjælp af avanceret udstyr
  • Hvis en komponent ikke overholder de strengeste specifikationskrav eller er slidt, udskiftes den med en ny eller en anden fabriksrenoveret komponent
  • Sliddele såsom lejer, tætninger, pakninger, o-ringe, bøsninger, stempler og foringer udskiftes altid 100%

Hvorfor bruge John Deere Reman?

  • Du reducerer stilstandstiden med 50% eller mere sammenlignet med en traditionel reparation
  • John Deere Reman fabriksrenoverede komponenter er langt billigere end nye komponenter
  • Certificerede teknikere benytter de sidste nye renoveringsteknikker for at sikre, at du får et produkt af høj kvalitet, som opfylder dit behov
  • Alle John Deere Reman fabriksrenoverede komponenter har samme garantibetingelser som originale John Deere dele

Hvis mindre stilstandstid, lavere reparationsomkostninger og pålidelig produktopbakning er vigtigt for dig, så skal du vælge John Deere Reman produkter.

Funk™ distributør

Mitchell Diesel Ltd.
Fulwood Road South
Fulwood Ind. Estate
Sutton-in-Ashfield
Nottingham, UK NG172 JZ
Tlf: (44)-1623-550550
Fax: (44)-1623-440988
Website: www.mitchells.co.uk