John Deere 7R Garantiprogram for brændstof

John Deere 7R Garantiprogram for brændstof
Pres os til det yderste.

John Deere 7R Garantiprogram for brændstof

Contact Form

Thanks for sending us a message!

Andre Lover.
John Deere garanterer.

Brændstof udgør op til 50% af dine samlede ejeromkostninger – derfor har vi en forpligtelse til at sænke dit forbrug i hele vores sortiment af traktorer og maskiner. Hvorfor presser du os ikke til det yderste ved at tilmelde dig John Deere’s 7R garantiprogram for brændstof?

Hvis dit gennemsnitlige brændstofforbrug ved transportkørsel* i slutningen af det første år er større end vores mål for brændstofforbrug, betaler vi dig differencen tilbage**.

Men det er ikke det hele. Læs videre for at se de andre fordele ved garantiprogrammet for brændstof, eller kontakt din forhandler for yderligere oplysninger.

Brændstoføkonomi:
Kun én kan gå forrest.

John Deere 7310R traktoren har et lavere samlet væskeforbrug under transportkørsel end konkurrenterne 1 2 3. Du behøver ikke tage os på ordet: Det er resultatet af uafhængige DLG-tests. Din tilsvarende besparelse kan nå op på 25.300 kr. ved 500 timers transport.

I John Deere’s garantiprogram for brændstof er dette ikke blot et løfte. Det er en garanti.

JDLink giver dig Kommandoen.

Takket være JDLink telematik har du nem adgang til oplysninger om maskinens præstationer – brændstofforbrug, udnyttelse af motorbelastning, tomgangstid og mere. Som følge deraf kan du identificere mulighederne for at forbedre effektiviteten, om nødvendigt sammen med din John Deere forhandler.

Og hvis du efterfølgende finder ud af, at dit faktiske gennemsnitlige brændstofforbrug ved transportkørsel*** i løbet af det første år stadig er større end vores mål for brændstofforbrug, betaler vi differencen tilbage. Dette gøres i henhold til en defineret formel: (gennemsnitligt forbrug*** – mål for brændstofforbrug) x timer*** x kr./l diesel (afgøres på landeniveau).

Løft din Kørsel op på et højere Niveau.

Vi ved, at du allerede er ekspert i at køre – men kunne du tænke dig at løfe dine færdigheder op på et højere niveau? Som en del af 7R garantiprogrammet for brændstof vil den lokale forhandler tilbyde dig rådgivning, der løfter dig op på et højere niveau, hvad angår brændstofbesparende teknikker.

Dobbelt belønning – dobbelt fordel

Med henblik på at belønne de mest effektive førere får du tilbagebetalt det dobbelte af den pris pr. liter, du har sparet, hvis dit gennemsnitlige brændstofforbrug ved transportkørsel ligger under vores mål! Dobbelt fordel for dig: brændstofbesparelse og dobbelt så mange penge retur!

De mest brændstofeffektive traktorer og de bedste førere – en vinderkombination!

Reduceret emission på John Deere’s måde

John Deere tager sit ansvar for miljøet meget alvorligt. Mange år før myndighedernes standarder blev fastlagt, har vi arbejdet på at sænke emissionsniveauet ved hjælp af nye teknologier, der overholder emissionskravene uden at gå på kompromis med ydeevnen. Vi følger en integreret strategi for renere luft, idet vi forbedrer brændstoføkonomi og motorydeevne med en kombination af katalyserede udstødningsfiltre, kølet recirkulation af udstødningsgas (EGR) og selektiv katalytisk reduktion (SCR).

Sammen med et lavere brændstofforbrug for traktorerne i 7R serien sigter garantiprogrammet for brændstof på at sænke emissionsniveauet betydeligt – hvilket er en god nyhed for miljøet, og du sparer penge.

Andres løfter om brændstoføkonomi går i tomgang.
Med John Deere er fordelene garanterede.

Dette program tilbydes fra og med den 1. maj 2017 til og med den 31. oktober 2017. Alle nye 7R traktorer, som aldrig er blevet solgt i detailsalg, og som nu købes eller leases (for lande, hvor leasing er til rådighed) i den angivne periode, kan tilmeldes programmet.

Udfyld felterne herunder for at modtage flere oplysninger om John Deere 7R garantiprogrammet for brændstof. Når du har givet disse oplysninger, vil din John Deere forhandler tage kontakt til dig for at informere dig om hele programmet.

* Obligatoriske felter

John Deere International indsamler dine oplysninger til brug for behandling af din forespørgsel. Dine oplysninger vil udelukkende være tilgængelige for virksomheder som tilhører Deere Group, inklusive Deere & Company, filialer, distributører og underleverandører, som leverer ydelser til Deere & Company.