RTK Solutions AMS (Agricultural Management Solutions)

  • Perfekt gentagelsesnøjagtighed
  • Højt præcisionsniveau
  • Hurtig signalforbindelse
  • RTK Base Station, mRTK Modem og mRTK MTG*
Udskriv

RTK: Ultimativ nøjagtighed og gentagelsespræcision:

Hvis du beskæftiger dig med præcisionslandbrug, er RTK stadig din bedste løsning, når det gælder nøjagtighed, gentagelsespræcision og indlæsningstid. RTK eliminerer enhver risiko for GNSS (Global Navigation Satellite System)-afdrift og giver dig som noget helt unikt +/- 2,5 cm præcision fra spor til spor.
Med RTK behøver du kun at registrere markskellene én gang. Hvis du har brug for disse gentagelser til for eksempel Section Control, gider du ikke at skulle tilbage for at registrere skellene år efter år. Du kommer til at spare tid hver dag: Altid fuld RTK-præcision lige fra starten. Det tager mindre end ét minut!
Som Starfire 6000 RTK-kunde får du op til 14 dages RTK Extend. Hvis din synslinje til basisstationen brydes, eller du mister forbindelsen til mobilnetværket med mobil RTK, kan du arbejde videre med fuld nøjagtighed og endda bruge denne fordel uden for dit RTK-netværk.

STEDFORTRÆDER ALT TEKST

RTK basisstation

Radio RTK fungerer sammen med en statisk lokal basisstation i eller i nærheden af marken. Dette kan være din egen station eller station i et forhandlerdrevet netværk. Den overvåger konstellationen af GPS/GLONASS-satellitter, og sender kontinuerligt de meget nøjagtige korrektioner med afvigelse på +/- 2,5 cm vandret præcision fra den ene gennemkørsel til den næste og +/- 4,2 cm lodret præcision fra den ene gennemkørsel til den næste til StarFire antennen på køretøjet med RTK.

STEDFORTRÆDER ALT TEKST

Mobil RTK-modem 4G LTE

Mobil RTK-korrektionssignal sendes via mobiltelefonteknologi. Dette sikrer gentagelsesnøjagtighed selv på spredte marker og i bakket terræn. Mobil RTK-modem 4G LTE er fuldt integreret og kan tilsluttes StarFire antennen. Med to effektive antenner og monteringspositionen på kabinens tag får du virkelig optimal modtagelse og signalstabilitet. Det understøtter ikke blot den nyeste 4G LTE-mobilkommunikationsstandard, men også 3G og 2G, der kan bruges til at falde tilbage på. Udover den mobile RTK-funktion kan modemmet også bruges parallelt som et WLAN-hotspot for tilslutning til dine mobile enheder.

STEDFORTRÆDER ALT TEKST

John Deere mobil RTK-signal

Oplev den bedst integrerede, mest avancerede og effektive måde at bruge RTK på. Det nye John Deere mobil RTK-signal er ikke blot kompatibelt med vores mRTK 4G LTE-modem, men kan også modtages via JDLink-systemet, der er indbygget i vores maskiner. Det sparer dig for udgifter til et separat modem, ekstra dataanordninger (SIM-kort) og adgangslicenser til mobil RTK.

*Mobil RTK er en ekstra RTK-teknologi, der er til rådighed i udvalgte lande.