RTK Solutions AMS (Agricultural Management Solutions)

  • Perfekt gentagelsesnøjagtighed:
  • Højt præcisionsniveau
  • Hurtig signalforbindelse
  • RTK Base Station, mRTK Modem og mRTK MTG*
Udskriv

RTK: Ultimativ nøjagtighed og gentagelsespræcision:

Hvis du beskæftiger dig med præcisionsdyrkning, er RTKstadig din bedste løsning, når det gælder præcision/gentagelsespræcision ogindlæsningstid. RTK eliminerer problemer med GNSS-drift og giver dig som nogethelt unikt +/- 2,5 cm præcision fra den ene gennemkørsel til den næste.

Langvarig gentagelsespræcisionog < 1 min. indlæsningstid

Med RTK behøverdu kun at registrere markskellene én gang. Hvis du har brug for gentagelser tilf.eks. sektionskontrol, gider du ikke at skulle registrere skellene år efterår. Og du kommer til at spare tid hver dag: Altid fuld RTK præcision lige frastarten. Det tager mindre end ét minut!

STEDFORTRÆDER ALT TEKST

RTK basestation

Radio RTK fungerer sammen med en statisk lokal basestation i eller i nærheden af marken. Dette kan være din egen station eller station i et forhandlerdrevet netværk. Den overvåger konstellationen af GPS/GLONASS-satellitter, og sender kontinuerligt de meget nøjagtige korrektioner med afvigelse på +/- 2,5 cm vandret præcision fra den ene gennemkørsel til den næste og +/- 4,2 cm lodret præcision fra den ene gennemkørsel til den næste til StarFire antennen på køretøjet med RTK.

STEDFORTRÆDER ALT TEKST

Mobil RTK-modem 4G LTE

Mobil RTK-korrektionssignal sendes via mobiltelefonteknologi. Dette sikrer gentagelsesnøjagtighed selv på spredte marker og i bakket terræn. Mobil RTK-modem 4G LTE er fuldt integreret og kan tilsluttes StarFire antennen. Med to effektive antenner og monteringspositionen på kabinens tag får du virkelig optimal modtagelse og signalstabilitet. Det understøtter ikke blot den nyeste 4G LTE-mobilkommunikationsstandard, men også 3G og 2G, der kan bruges til at falde tilbage på. Udover den mobile RTK-funktion kan modemmet også bruges parallelt som et WLAN-hotspot for tilslutning til dine mobile enheder.

STEDFORTRÆDER ALT TEKST

John Deere mobil RTK-signal

Oplev den bedst integrerede, mest avancerede og effektive måde at bruge RTK på. Det nye John Deere mobil RTK-signal er ikke blot kompatibelt med vores mRTK 4G LTE-modem, men kan også modtages via JDLink-systemet, der er indbygget i vores maskiner. Det sparer dig for udgifter til et separat modem, ekstra dataanordninger (SIM-kort) og adgangslicenser til mobil RTK.

*Mobil RTK er en ekstra RTK-teknologi, der er til rådighed i udvalgte lande.