Agricultural Navigation System(AMS) Agricultural Management Solutions

  • Undgå at køre forkert - det koster tid og brændstof
  • Forbedring af høstkædens effektivitet
Udskriv

Opkobling med andre systemer

Udvid alleSkjul alle

Opkobling med andre systemer

Forbindelse til andre systemer

MyLogistics appen, der medfølger MyJobConnect Premium pakken, inkluderer et navigationssystem og andre logistikfunktioner, særligt designet til at opfylde landbrugets behov. Ikke blot er de sekundære markveje inkluderet, men appen tager også højde for vejrestriktioner, der kan gælde for den specifikke maskinprofil. Med manuelle redigeringer kan du omdirigere køretøjer for eksempel i forbindelse med beboelsesområder.

Appen kan også føre dig direkte til den næste mark, endda til en specifik indkørsel. Der kan også tilføjes andre punkter af interesse, såsom oplagring af sukkerroer, korn eller halm. Med oprettelse af nøjagtige markskel kan du altid straks begynde at arbejde, da du er sikker på, at du er på den rigtige mark.

Hvis du for eksempel arbejder i en finsnitterkæde, kan du få transportvognene til automatisk at navigere til den primære maskine. Det overføres også til næste mark. Når der er overblik over alles nuværende position på kortet, kan den primære maskine også se, hvor tæt på vognene er, samt hvornår den næste transportvogn ankommer. Føreren kan således tage faktabaserede beslutninger, for eksempel det bedste tidspunkt for høst af en mark med kiler, og på den måde forbedre den samlede arbejdseffektivitet.