Job Management (opgavestyring)AMS (Agricultural Management Solutions)

  • Planlæg dine opgaver effektivt for at spare tid og reducere omkostninger
  • Reducer fejlkommunikation og få korrekt udførelse af opgaverne
  • Minimer stress via pålidelig udveksling af oplysninger
Udskriv

Få forbindelse til andre

Med MyJobConnect kan du bedre koordinere dine medarbejdere og booste bedriftens produktivitet, samtidig med at fejl minimeres. MyJobConnect omfatter to apps til din smart-enhed: MyJobsManager og MyJobs. Ved på forhånd at udfylde og synkronisere dataene fra din konto i kontrolcentret kan du planlægge nye arbejdsopgaver med et par klik og sikre, at data stemmer overens og er up-to-date.

Med MyJobsManager kan du planlægge dine opgaver digitalt på forhånd i en logisk kalendervisning. Hvis tidsplanen ændrer sig, kan du blot “trække” alle detaljerne og “slippe” dem på en ny dato. Oversigten giver dig en overordnet oversigt over din daglige drift, så du nemt kan overvåge fremskridt i arbejdet, og hurtigt identificere områder, hvor der er brug for særlig opmærksomhed.

MyJobs appen giver dine førere en dedikeret oversigt over de opgaver, de skal udføre, i den rette rækkefølge. Alle nødvendige oplysninger er altid ved hånden, uden at der flyder papir rundt overalt. Den er med til at reducere fejl, der skyldes fejlkommunikation, og fjerner behovet for opfølgende opkald. Når opgaven er fuldført, tager det kun et par klik at rapportere. Da alle data registreres i kontrolcentret i realtid, kan du oprette en rapport med en oversigt over opgaven og behandle dataene til for eksempel fakturering.