DELTID MED FULDTIDSYDELSE

Din produktion er måske ikke være enorm, men hvad du lægger i det derude betyder noget for dig og dem, du tjener. For at opnå den kvalitet, du er på jagt efter med den effektivitet, du vil have, skal du ikke lede længere end 5E traktorernes alsidige ydelse.
KOMPLET FØRERHUS, STORT OVERBLIK – MED STYREENHEDER OG INSTRUMENTER DESIGNET TIL EFFEKTIV DRIFT OG MASSER AF GLAS HELE VEJEN RUNDT FOR AT GØRE DET NEMT FOR DIG AT HAVE UDSYN OVERALT, HVOR DET SKAL VÆRE.

KRAFTFULDT ØKONOMISK

I en 5E traktor har man den rene kraft, der er brug for til de mere hårde opgaver i skovarbejdet eller andre tunge løft. Motoren, der udelukkende kører på diesel, kombinerer CommonRail højtryks brændstofindsprøjtning med elektronisk styreenhed for en lav, nominel motoromdrejning på 2.100, der holder brændstofforbruget i skak, producerer kraftigt drejningsmoment, og opfylder trin V emissionsreglerne.
NYD DEN KOBLINGSFRI LETHED VED VORES 12/12 ELLER 24/12 POWRREVERSER™ TRANSMISSIONER MED HASTIGHEDER TIL ENHVER ANVENDELSE OG NO-STOP, IN-LINE, FREMAD-/BAKGEAR.

STYRKET

Din læsser eller andre redskaber, der bruges, er kun så gode som det hydrauliske system, der driver dem. 5E-seriens hydrauliksystem med to pumper og åbent center giver et samlet flow på 66 l/min og er legendarisk for sin pålidelige ydelse. Der fås også to ekstra, selektive kontrolventiler og vores forbedrede effektivitet ved 540/540E kraftudtaget.
FRONTLÆSSERARBEJDE ER 5E TRAKTORERNES SANDE KALD TAKKET VÆRE DERES KORTE AKSELAFSTAND, HVILKET GIVER FREMRAGENDE SMIDIGHED OG EN USÆDVANLIG SNÆVER DREJERADIUS.

"Vi er inspireret af den lidenskab og dedikation, I bringer med på arbejdet hver dag. Så vi byggede en traktor, der arbejder, som I gør. Det er vores måde at sige: Tak for det, I gør!"

5E SERIEN

5E SERIEN

Få mere at vide