8 ÅRSAGER TIL AT KØBE NU

Flere grunde til at købe

Fleksible finansieringsløsninger:

 • Lige så unik som dig og din virksomhed
 • Den løsning, der matcher din likviditet er blot et besøg eller en opringning væk

Kontakt din lokale John Deere forhandler i dag og se, hvilke fordele ”fleksibel finansiering” kan byde på.

Træf en hurtig beslutning, og få en af de største rabatter på mejetærskere i denne sæson!

T-serien har de sidste to år været den overbevisende mester i mejetærskerkonkurrencen ”Combine Challenge". Du kan stadig nå at vinde præmien på 10.000 €! I mange lande i Europa har T-serien kæmpet skærebord ved skærebord med tilsvarende mejetærskere fra konkurrenterne i samme afgrøde, på samme mark, under samme forhold og ved samme hastighed.

Revolutionerende afgrødeflow

Det revolutionerende Tangential Plus tærskesystem leverer fremragende korn- og halmkvalitet samt et yderst økonomisk brændstofforbrug.

Tangential Plus-udskiller

Den patenterede Tangential Plus bagudskiller har flere åbninger med en fuldt afrundet profil på ledninger og tværvanger. Det giver op til 10 % mere udskillelse i forhold til tidligere modeller.

 1. Jævnt, enestående afgrødeflow, der sikrer fremragende korn- og halmkvalitet
 2. Stort aktivt udskillelsesareal – op til 4,0 m², der giver samme ydeevne som en hybrid- eller rotormejetærsker
 3. Lavt brændstofforbrug takket være jævnt og letløbende afgrødeflow
 4. Stort rensesold – op til 6,30 m²
 5. Ny sektionsopdelt tærskebro – hurtig omstilling mellem afgrøder, højere ydeevne og bedste kornkvalitet

Op til 10 % større ydeevne

Få mere at vide om T-serien

En af de mest automatiserede mejetærskere på markedet i dag. I 2020 introducerer vi en række nye tilføjelser for at forbedre høstydeevnen og kornkvaliteten.

ICA2 Selvjusterende mejetærsker

 1. Konfigurer med ICA1, så kameraerne på både retursneglen og kornelevatoren giver den ønskede kvalitet i korntanken (knækkede kerner og snavs) og spildniveau
 2. Tænd for ICA2, så mejetærskeren kan justere effekten for at opretholde det ønskede kvalitetsniveau, efterhånden som markforholdene ændrer sig
 3. Tænd for Harvest Smart for automatisk at regulere mejetærskerens fremadgående hastighed og maksimere ydeevnen

Nyt i 2020

Softwareopgraderinger forbedrer yderligere ydeevnen for ICA2:

– Både Harvest Smart og ICA2 arbejder sammen, hvis mejetærskerens justeringer når deres grænser

– Harvest Smart har en ny motor med flere punkter og registrering af afgrødelast for at sikre hurtigere reaktion

Præcise data med Active Yield udbyttemåling

90 % af maskinførere kalibrerer ikke udbyttet, fordi der mangler vejebroer i nærheden m.m., og de kører derfor med en unøjagtighed på +/-15 %. Udbyttesensorerne i S700 kalibrerer automatisk udbytterne inden for 3-4 % for optimeret præcisionsdyrkning.

Nyt i 2020

–Næste generations hygrometer med højere præcisionsniveau

–Mere præcis software

Få mere at vide om S-serien

Kornkvalitet

En nylig intern test udført af John Deere betyder, at vi er så sikre på den kornkvalitet en S700 leverer, at vi garanterer, at du kan opnå <1 % knækkede kerner. I modsat fald betaler vi dig forskellen i kontanter for det mistede korn.*

Knækkede kerner = usynligt spild

Knækkede kerner kan påvirke din virksomhed på mange måder:

 1. Ekstrabetaling eller fradrag på fakturaen for korn leveret til elevatoren
 2. Frø med dårlige spiringsmængder
 3. Spild på marken

De første to påvirker ikke enhver bedrifts overskud, men det gør den sidste. Og den gør det ubemærket. Tyske forskere** har fundet ud af, at op til 50 % af mængden af knækkede kerner fra en mejetærsker findes i korntanken og resten på marken. Eksempelvis kan 500 hektar hvede med et udbytte på 8 t/ha og en pris på 160 euro/t beløbe sig til markspild på 12.800 euro! Eftersom knækkede kerner ikke spirer, giver disse spild ingen "grønne striber" på marken, så du opdager dem ikke, heller ikke hvis du kontrollerer marken året efter.

Kornkvalitet

Stands tabet af tusindvis af kroner som følge af knækkede kerner!

ICA2 styrer automatisk niveauet af knækkede kerner og holder kornspildet præcist inden for de forudindstillede grænser, så du beholder mere af overskuddet. Det bruger to kameraer i modsætning til tilsvarende systemer, der kun bruger et enkelt kamera. Dette sikrer større præcision. Derfor kan vi garantere kornkvaliteten og <1 % knækkede kerner.

Du kan for fremtiden løfte dit overskud via agronomiske beslutninger baseret på data. Takket være vores gratis 5-års abonnement på JD Link kan du fjernstyre din mejetærsker, og alle dine data lagres i John Deeres kontrolcenter med henblik på analyse af afgrødecyklus og planlægning af opgaver.

INKL. 5 ÅRS TRÅDLØS DATAOVERFØRSEL

Bestil opkoblingspakken, så får du (i en begrænset periode) et 5-års abonnement på JDLink Connect med i købet. Denne kraftfulde datapakke omfatter fjernadgang til skærm og trådløs dataoverførsel.

Med trådløs dataoverførsel kan du skifte udbytte- og fugtkort, konfigurere data (kunde, gård, mark, styrelinjer, markgrænser, AutoTrac indstillinger) mellem mejetærskeren og John Deere kontrolcentret på myjohndeere.com

ALLE DINE DATA. ALLE DINE ENHEDER. OVERALT

Alle dine høstdata sendes trådløst til kontrolcentret på myjohndeere.com. Denne skybaserede dataportal udgør den sikre hub for alle dine maskin-, høst- og markdata. Den kan tilgås via internettet fra en hvilken som helst enhed – computer, tablet eller smartphone.

KAN KOBLES PÅ ANDEN LANDBRUGSSOFTWARE

Kontrolcentret er nu åbent for uafhængige leverandører af jord- og landbrugssoftware. Over 50 virksomheder har allerede forbundet deres software, så data kan bruges direkte fra kontrolcentret, og flere kommer hele tiden til.

Mål det. Kobl på. Styr det.

Mål det. Forbind det. Styr det.
700X mejetærskerskærebord

NY 700X. SKÆREBORD TIL FORSKELLIGE AFGRØDER MED LAVT SPILD

700X skærebordet giver bedre flow på korte afgrøder og bedre driftssikkerhed på grund af det nye borddesign og glidekoblingen.

Mejetærkser i W300/W400-serien
 

W-serien: Høst på rekordtid

Efter løbende finpudsninger og forbedringer med op til 12 % større ydeevne er det tid at se på den nyeste generation af rystermejetærskere med bedste ydeevne.

Stort aktivt udskillelsesområde. Højtydende rengøring

 • Ny sektionsopdelt tærskebro: hurtig afgrødeomstilling, 12 % højere ydeevne ved omstilling af tærskebro fra almindelige kerner til små kerner under vanskelige forhold
 • Stor tærskecylinder på 660 mm diameter med 10 slagletærskere
 • Stort aktivt udskillelsesareal på op til 1,8 m² – sammenligneligt med de fleste systemer med flere cylindere i segmentet
 • Skånsom tærskning og afgrødeflow giver fremragende korn- og halmkvalitet
 • Stort rensesold på op til 6,30 m²

Få mere at vide om W-serien

*Kun hos deltagende John Deere forhandlere. Kontakt din forhandler for at få oplysninger om alle vilkår og betingelser, eller besøg vores hjemmeside for mejetærskere på deere.co.uk/x x x x x x

** Feiffer Consult, Høstmeningsmåling, 2005 www.feiffer-consult.de

*** Kun hos deltagende John Deere forhandler. Der fås en gratis erstatningsmaskine til alle John Deere mejetærskere, der er op til 7 år gamle. For at kunne benytte sig af tilbuddet skal mejetærskeren være vedligeholdt i overensstemmelse med instruktionsbogen og have været igennem et Expert Check før sæsonen, hvor alle anbefalede reparationer er foretaget.