xtreme

Xtreme testing

For at skabe den næste generation af mejetærskere, har vi rejst til de mest udfordrende områder for høste rundt omkring i verden.

X9 er vores mest gennemtestede mejetærsker. Nogensinde.

 

Se på YouTube

Globalt testprogram

Vi rejste til næsten 100 forskellige lokationer i ti lande, hvor vi brugte accelereret testning til benchmarking af X9 mod de bedste konkurrenter. At flytte til den sydlige halvkugle efterhånden som vinteren nærmede sig, tillod os at fortsætte vores testprogram året rundt på farme i Brasilien og New Zealand.

xtreme

Fjernmålingsdata blev løbende sendt tilbage til vores ingeniører hos Harvester Works i Nordamerika. Her havde vi også komponenterne i drift 24/7 under simulerede, ekstreme forhold. Rystestande kørte adskillige rensesystemer dag og nat, for at simulere livslang anvendelse i løbet af bare fem måneder.

Den største udfordring for os var området, der strækker sig fra Storbritanniens østkyst gennem den nordlige del af Tyskland og Danmark, til den sydlige del af Sverige. Vinden fra Nordsøen betyder, at man her finder nogle af de hårdeste betingelser i verden for afgrøder. Toppen af planterne er ofte ekstremt tørre, mens stilkene forbliver våde og grønne, hvilket tester udskillelses- og tærskningssystemerne til det yderste. Det var i disse meget krævende situationer, at X9 udmærkede sig.

X-series xtrem testning

Hent billeder af X9

Nu du alligevel er her, hvorfor ikke hente et af vores flotte X9-billeder som baggrund på dit skrivebord, din tablet eller telefon?