ET JOB MED FORMÅL

Hvert år er der færre hyrder på fuld tid, og mange små gårde kan ikke finde efterfølgere. Og dog yder erhvervet et vigtigt bidrag til landskabsbevarelse og opretholdelse af natur og biodiversitet.
NÅR EN HYRDES ARBEJDSDAG TAGER DENNE GENNEM UJÆVNT TERRÆN, ER KOMFORT FOR KREATURER SÅ MEGET VIGTIGERE – SOM GOD LYDISOLERING I FØRERHUSET, SÅ IKKE ALLE SAMTALER SKAL VÆRE EN RÅBEN.

ET LIV MED MANGE PLIGTER

En hyrdes dag i en John Deere Gator starter tidligt og har mange stop og opgaver undervejs. Fra fodring af dyrene i laden til at passe dem i indhegningen og dem på farten, en er hyrde altid i gang med noget. En græsningsindhegning skal måske flyttes, og et skadet dyr skal bringes ind med henblik på pleje. Alle disse hurtige ture og hyppige træk ville være umuligt at passe ind på en enkelt dag uden vores Gator robuste alsidighed.
ALLE GODE TING KOMMER TRE AD GANGEN. NÅR ARBEJDET SKAL BRUGE EN INDSATS FRA MERE END TO, VIL DEN TROFASTE GATOR BÆNK KOMFORTABELT HAVE PLADS TIL TRE OG STADIG HAVE PLADS TIL OPBEVARING NEDENUNDER.
JOHN DEERE GATOR SERIEN

JOHN DEERE GATOR SERIEN

SE UDVALGET