I GÅR OG I DAG

Livsrytmen på bjerggræsgangene har ikke ændret sig i århundreder. Så snart sneen er væk om foråret vandrer dyrene opad. I begyndelsen af oktober vender de tilbage til i dalen for at overvintre. Før i tiden var der dog hverken stier eller veje. Alt skulle transporteret til fods. Møg blev fjernet i kurve, enge blev slået med le, hø blev bundet til baller og båret ind i laden.
NÅR DET BLIVER SVÆRT, GIVER EN ROBUST GATOR MED 4-HJULSTRÆK DET PÅLIDELIGE GREB OG DEN KONTROL, DER SKAL BRUGES TIL AT TRÆKKE IGENNEM OG FORTSÆTTE ARBEJDET.

TRADITION BLIVER MODERNE

Den dag i dag hjælper moderne udstyr som en John Deere Gator med at muge ud og transportere høet. De tager også belastningen fra at bygge græsningshegn om foråret og gør fodring nemmere om vinteren. Funktioner som firehjulstræk og en bagklap, der kan foldes ned i pick-up-stil ned til 90° eller hele 150° leverer velkommen komfort og bekvemmelighed.
DYREPLEJE HVER DAG ER MEGET MERE SIKKER, NÅR MAN KAN FLYTTE OMKRING MED SIKKERHEDEN OM AT VIDE, AT FIREHJULSTRÆKKET KAN AKTIVERES, NÅR DER ER BRUG FOR DET.
JOHN DEERE GATOR SERIEN

JOHN DEERE GATOR SERIEN

SE UDVALGET