MANUELT ARBEJDE MØDER TEKNOLOGI

Det var ikke så nemt i starten. Da Markus Schneider grundlagde sin vingård i Ellerstadt, Tyskland var han lige fyldt 18 og havde ingen credit rating. Men hans forældre troede på ham. De skrabede deres opsparinger sammen og snart var vingården en blomstrende familieforretning. Hvad er hemmeligheden? Se videoen og få svaret!
JEG HAR OPNÅET TING DER NORMALT TAGER GENERATIONER I VINDYRKNING MED SUPERSONISK HASTIGHED - MÅSKE ENDDA LYSETS HASTIGHED.
MARKUS SCHNEIDER

LANDBRUG EFTER DE HØJESTE STANDARDER

Schneider vindgården dyrker 92 hektarer med vin, og driver også et par datterselskaber. Der produceres næsten en million flasker vin om året, til krævende kunder i hele verden. Den enestående vinkvalitet starter på vinmarkerne, hvor manuelt arbejde og topkvalitets maskiner arbejder side om side. Men hvordan ved du hvilke druer der er gode? Se den næste video og få svaret ...
DET ER NATURLIGVIS DEJLIGT AT HAVE DET BEDSTE UDSTYR. MEN I DEN SIDSTE ENDE DREJER DET SIG OM HVAD JEG BRUGER DET TIL.
MARKUS SCHNEIDER

KVALITET SØGER SELSKAB

Hvad er den daglige motivation for Markus Schneider? En passion for produktion af førsteklasses vine der ikke bare en fremragende, men også er konsistente. Da han tror fast på kvalitet, vælger Markus sit team og sine værktøjer med omtanke. I den næste video, forklarer vindyrkeren hvordan hans sortiment opnåede internationalt omdømme.
HVIS DU ARBEJDER MED PASSION OG TROR PÅ DIG SELV, BLIVER KUNDERNE TILFREDSE MED SLUTPRODUKTET.
MARKUS SCHNEIDER
John Deere Gator Series

John Deere Gator Serien

Se Udvalget