BEVARING AF DYRELIV I EN NATIONALPARK

For ikke så længe siden, så det ud til, at vilde ponyer ville forsvinde for altid fra Exmoor nationalpark i det sydvestlige England. Men efter at Dawn og Nick Westcott grundlagde Exmoor Pony Project i 2013 skete der fremskridt. Sammen arbejder parret på at sikre artens fremtid, beskytte genbanken og rådgive hesteejere. Hvad er det der gør ponyerne fra Exmoor så specielle? Se videoen med Dawn Westcott og få svaret!
MIN DAG STARTER OG SLUTTER MED PONYERNE. HEREFTER KOMMER GÅRDEN, FÅRENE, EXMOOR PONY PROJECT OG MIT ARBEJDE SOM FORFATTER. SÅ DET ER LANGE DAGE MED FULD FART ... MEN OGSÅ MED EN STOR BELØNNING.
DAWN WESTCOTT

DET HANDLER OM TILLID

For tyve år siden forlod Dawn Westcott livet i storbyen for at bo på landet. I dag kender hun nok karakteren af de truede vilde ponyer bedre end nogen anden. Med uendelig tålmodighed, træner Dawn Westcott Exmoor Ponyer til et nyt liv langt fra heden, som ride- og sportsponyer. Nogle af dem ender endda i turneringer. Tag et kig bag scenen i den næste video ...
NÅR DU HAR VUNDET EN EXMOOR PONYS TILLID, VIL DEN RESPONDERE RIGTIG GODT.
DAWN WESTCOTT

AT TÆMME NATUREN

Gården i Exmoor National Park er tilfredsstillende, men også meget udfordrende. Westcott parret sætter virkelig pris på moderne maskiner, specielt når det bliver barskt i den hårde vinter. I den næste video, forklarer Dawn Westcott hvordan de hjalp til at redde et forældreløst føl fra et virkelig fjerntliggende sted.
TRAKTORERNE BLIVER STADIG KRAFTIGERE. VI HAR OGSÅ ATVS, GATORS OG QUADS. DE HJÆLPER OS VIRKELIG TIL AT KLARE OPGAVERNE.
NICK WESTCOTT
John Deere Gator Series

John Deere Gator Serien

Se Udvalget