Præcisionssprøjtningsteknik - Tips og Tricks

"Hej, jeg er Stijn. Jeg arbejder på vores fabrik i Holland og kunderne spørger mig tit hvordan de kan få mest muligt ud af den avancerede teknik i vores sprøjter. Jeg har sammensat denne webside for at dele min viden omkring sprøjteteknik. Du kan søge efter individuelle teknikker, eller bruge drop-down menuen med en liste over typiske udfordringer kunderne spørger mig om."

Sæsonsprøjtningstips

 • Midt marts

  Sprøjteteknik ─ Hvede

  Jeg havde lige fornøjelsen at vise en demo af vores nyeste teknik for en kunde. Sprøjten var udstyret med 25 cm dyseafstand. Det betyder at vi kunne holde bommen lavere, hvilket medførte reduceret afdrift og stadig havde god dækning.

  Sprøjteteknik ─ Hvede
 • Februar/marts

  Sprøjteteknik ─ Hvede

  Mange af jer tilfører nok stadig gødning, men nu er det på tide at tilføre plantebeskyttelse på frisk ny ukrudt for at give din hvede den bedste start. TwinSelect tillader dysestyring fra førerhuset så du kan ændre fra flydende gødnings dyser til sprøjtedyser undervejs."

  Sprøjteteknik ─ Hvede
 • Februar

  Gødning

  År efter år møder jeg stadig flere kunder der bruger tildelingskort for deres udledning af gødning. TwinSelect funktionen gør påførsel med variabel rate meget nemmere, da sprøjten automatisk vælger den rette dyse for levering af den rette dosis defineret i kort. Det sparer dig for løbende justeringer af traktorens hastighed.

  Gødning ─ Hvede
 • Tidlig december

  Plantebeskyttelse ─ Hvede

  Jeg var i Danmark i sidste måned og jeg mødte en kunde der brugte spot sprøjtningskort for hans påførsel af plantebeskyttelse på hvede for første gang. Fra førerhuset kunne han se de individuelle dyser blive aktiveret og deaktiveret baseret på kortdata. Det første resultat så lovende ud. Han overså ingen ukrudt og reducerede markant mængden af plantebeskyttelse.

  Plantebeskyttelse ─ Hvede
 • November

  Plantebeskyttelse ─ Hvede

  Vil du gerne have at tidligt sået hvede får en god start? For tidligt sået hvede hjælper en påførsel af plantebeskyttelse i de fleste tilfælde i de meget tidlige trin af væksten. Her er udfordringen at minimere under- eller overdosering og det er her den individuelle dysestyring har vist sig nyttig. Den tillader dig at aktivere og deaktivere hver dyse og spare plantebeskyttelse og undgå overdosering.

  Plantebeskyttelse ─ Hvede