DEN UBESEJREDE

Beskyt, præstér og profitér – se funktionerne i vores mest omfattende line-up nogensinde: minimeret jordkomprimering1, ny ogg større kabine2 med massagesæde2, garanteret brændstofeffektivitet3 og fjernbetjent maskinovervågning med Expert Alerts til alle modeller.

Over 150 hk og med præcis landbrugsteknologi, der er ingen vej rundt om denne line-up.Oplev vores line-up over 150 hk

8RX8RX8RX

8RX

HeadingIcon

8RX
Hvis minimal forstyrrelse af jorden er en prioritet, er der ingen vej udenom 8RX. Den er ideel til vanskelige jordtyper og hældende terræn, og åbner også maksimale driftsvinduer.

Find ud af mere

8RT8RT8RT

8RT

HeadingIcon

8RT
Traktor med 2 bælter, der sikrer det stærkeste, lige træk, meget effektiv kraftoverføring og høj terrænkapacitet. Beregnet til fladt terræn og tør, løs jord.

Find ud af mere

8R8R8R

8R

HeadingIcon

8R
Perfekt, hvis du skal bruge en alsidig maskine, der er fremragende på marken og en fryd på vejen. 8R kombinerer trækkraft, lave ejerskabsomkostninger og alsidig ydelse.

Find ud af mere

7R7R7R

7R

HeadingIcon

7R
Med op til 373 hk og en vægt på lidt over 11 t leverer 7R enestående acceleration og vejeffektivitet. Ved tungt markarbejde kan der på få sekunder installeres EZ-ballast fra førerkabinen.

Find ud af mere

6R6R6R

6155R TIL 6250R

HeadingIcon

6R
Der er mange grunde til at vælge en 6R traktor: den moderne, integrerede teknologi, enestående ydelse, betjeningsvenlige brugergrænseflader og den nye CommandARM.

Find ud af mere

6M6M6M

6155M TIL 6195M

HeadingIcon

6M
Forvent mere. Konstrueret til dem, der bevæger sig ud over det sædvanlige. Robust, stærk, enkel – dog avanceret og billig at køre. Velkommen til den nye 6M serie.

Find ud af mereIkke overgået i komfort

Vores store traktorer er spækket med funktioner, der tilføjer den ekstra komfort og produktivitet, du er på jagt efter.2CommandPRO

CommandPRO

Det er nemt at holde styr på kræfterne i vores store traktorer med det nye CommandPRO4 joystick og de 11 programmerbare knapper. Det er den ultimative brugergrænseflade til at gøre hver arbejdsdag mere komfortabel og produktiv.

Active Seat II²

Active Seat II²

Det nye Active Seat II anvender en hurtigtreagerende elektrisk affjedringsteknologi for at skåne dig mod op til 90% af de lodrette bevægelser. Nyd den overlegne køreoplevelse selv under de mest vanskelige forhold.

Infotainment-system²

Infotainment-system²

Den avancerede digitale radio med touchskærm på 6,5’’ arbejder sammen med Apple CarPlay og giver en masse muligheder for underholdning. Et helt nyt lydsystem med 6 højttalere samt en effektiv subwoofer, designet af førende lydspecialister, leverer lydkvalitet som i en koncertsal.

Omkostninger pr. time

Uovertruffen – omkostninger pr. time

Ekstraordinært lavt fluidforbrug, garanteret effektivitet og videresalgsværdier, der bredt er kendt for at være enestående. Dette svarer til mindste omkostninger pr. time. Plus: med en garantiforlængelse på op til 8 år / 8.000 timer kan du have fuldstændig ro i sindet.

Brændstofgaranti

Brændstofgarantiprogram

Vores løfte: Garanteret brændstoføkonomi. Eller pengene tilbage5. Brug mere end vores målbrændstofforbrug, og vi refunder forskellen. Brug mindre, så betaler vi dig en bonus på 2 gange forskellen. Brændstofgarantien omfatter 6R, 7R og 8R traktorer ved mark og i transporttilstand.

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelse og reparation

John Deere traktorer står for lave vedligeholdelsesomkostninger. I tillæg til det beskytter PowerGard-aftaler dig mod uventede reparationsomkostninger i op til 8 år / 8.000 timer.

Afskrivning

Afskrivning

En højere indkøbspris betyder ikke altid højere ejerskabsomkostninger. Som efterspurgt globalt brand konstruerer John Deere meget pålidelige traktorer, der bevarer deres værdi. Dette resulterer i en højere videresalgsværdi med mindre afskrivningsomkostninger.

Uovertruffen

Uovertruffen ved præcisionslandbrug

Baseret på produktionsomkostningerne for hvede på 450 €/ha kan John Deere Connectivity Benefit spare dig for op til 57 €/ha*

Section Control og gratis
AutoTrac SF1

49,80 €/ha

Spar op til*

Trådløs kommunikation
mellem kontor og maskine

6,00 €/ha

Spar op til*

Remote Display Access
fra mobil-app

1,40 €/ha

Spar op til*

Section Control

Med aktiveringsmulighederne Premium og Ultimate, der er en del af vores Precision Ag Technology-pakker, får du ud over Section Control6 også meget mere. Kombineret med vores gratis SF1-korrektionssignal med indbygget 15 cm spor-til-spor præcision giver Section Control væsentlige omkostningsbesparelser.

Trådløs dataoverførsel

Som en del af vores Precision Ag Technology-pakker overfører JDLink Connect trådløst værdifulde driftsdata fra din maskine til din konto i dit John Deeres kontrolcenter. Du kan også tilgå den fra appen MyOperations. Du sparer masser af tid, når disse oplysninger er lige ved hånden.

Remote Display Access

Fjernadgang til skærmen fra appen MyOperations giver dig mulighed for eksternt at hjælpe førerne med maskinopsætning, justeringer og betjening – som var du rent faktisk i førerkabinen. Det betyder: hurtigere hjælp til mindre erfarne førere og ingen spildtid i højsæsonen.

Beregn nu!

John Deere Finansieringsberegner

Beregn nemt og hurtigt individuelle tilbagebetalinger/afdrag på din nye John Deere traktor.

Beregn nu!

1 8RX traktorer

27R, 8R, 8RT, 8RX traktorer

3 6R, 7R, 8R traktorer

4Kræver AutoPowr transmission

5Brændstofgarantiordningen tilbydes kun af deltagende John Deere-forhandlere og gælder fra og med den 1. november 2019 til og med den 31. oktober 2020 for alle nye traktorer i 6R-, 7R- og 8R-serien, som ikke har været detailleveret, og som købes eller leases mellem disse datoer og kræver en udtrykkelig online-tilmelding. Garantiprogrammet gælder for mark- og transportopgaver (over 20 km/t) i henhold til de leverede JDLink data. Incitamentet gælder for det første års ejerskab. John Deere refunderer forskellen på det gennemsnitlige brændstofforbrug i transporttilstand og det målsatte brændstofforbrug. Hvis forbruget er over målet, beregnes refusionen efter antal ekstra liter brændstof anvendt. Hvis det er under målet, er refusionen baseret på 2 x antal liter sparet brændstof. Effektivitetsbonussen (under målet) er begrænset til maksimalt 3.000 €. Kontakt din John Deere forhandler for at få flere oplysninger om tilmeldingsprocessen.

6Kan opgraderes til SF3 og RTK

* Hvedeindgangsomkostninger i henhold til landbrugsbenchmarkdata for FR, UK, DE. Diesel / ha i henhold til landbrugsbenchmarkdata for FR, UK, DE. Reduktion af indgangsomkostninger for styresystemer med 15 cm er 8% ifølge Lohnunternehmen 1/2010. I dette tilfælde sammenligner vi kun forskellen med det mindre nøjagtige 30 cm EGNOS-signal, så fordelen er det halve af 8% = 4%. Arbejdsomkostninger i henhold til landbrugsbenchmarkdata for FR, UK, DE. Produktivitetsstigning i henhold til Landtechnik 6/2006 med SF1 er 14%. Igen sammenligner vi kun halvdelen med det halvt så nøjagtige EGNOS 30 cm-system, så gevinsten er 14% / 2 = 7%. Sektionens reduktion af indgangsomkostninger i henhold til profi dec. 2012. Bemærk, jo mindre mark og jo mindre rektangulær markform, og jo bredere redskabets arbejdsbredde og jo mindre individuelle redskabsafsnit, jo større fordel. For store marker med rektangulær form er sektionkontrolfordelen minimal.

Antagelser:
Hurtigere på marken: Alle opsætningsdata (kunde, gård, mark, traktor og redskabsdimensioner og forskydninger, produkter og operatører) er blevet forberedt i en opsætningsfil foran i Setup Builder og sendes trådløst til traktoren. Således indlæses alle data, der er nødvendige for dokumentation, på displayet allerede ved ankomsten til marken og behøver kun bekræftes af føreren. Dette sparer 3 minutter for hver markstart. Arbejdsomkostninger er en antagelse, og de kan variere. For at kunne beregne antallet til en omkostning pr. hektar værdi, antager vi en gårdstørrelse på 100 ha. Hvis det var 30 marker på en gård på 300 ha, ville værdien være en besparelse på 1 € / ha i stedet for 3 € / ha. Kontorarbejdet allerede udført: Dette beskriver fordelen ved at have alle data registreret digitalt allerede. Gårdens leder behøver ikke at kopiere papirark ind i sit landbrugsstyringssystem, men kan i stedet hente alle dokumentationsdata inklusive detaljer fra enten markanalysen eller den agronomiske rapport. Det kan han gøre på et passende tidspunkt, plus han kan når som helst se detaljerne i appen MyOperations. Så: For at kunne beregne antallet til en omkostning pr. hektar værdi, antog vi en gårdstørrelse på 100 ha. Hvis det var 30 marker på en gård på 300 ha, ville værdien være en besparelse på 1 € / ha i stedet for 3 € / ha.

Yderligere fordele ved appen MyOperations:
– Styring af maskinpark – se altid din maskinpark: 50% reduktion i telefonopkald
– Faktabaserede beslutninger: den nye analysefane giver allerede
– 2 timers besparelse / sæson for gårdleder, der understøtter sæsonarbejder (70€/t arbejdsomkostninger). Fordel ved tidsbesparelse: 1,40€/ha