Tid til forandring

Du har fortjent en enestående ydelse

Den effektive, banebrydende ydelse for vores 6R, 7R og 8RX traktorer bidrager med reel værdi for din forretning. Deres ydelsesfordele i transport jordbeskyttelse og alsidighed kan ses på din bundlinje.

Find en forhandler

Testet og gennemprøvet

Ydelsesfordelene ved vores store traktorer i transport, jordbeskyttelse og alsidighed er ikke bare bekræftet af hundredevis af europæiske kunder, men er også bevist i uafhængige tests. Men det er ikke det hele. Da du også får en masse precision ag funktioner som 1-Click-Go-AutoSetup der overstiger andre på marken og bidrager til din indtjening.

1-CLICK-GO-AUTOSETUP

Dette tidsbesparende produktivitetsværktøj reducerer opsætning på marken med op til 50 %. Fuldautomatisk, ingen fejl, ingen forsinkelser. Dine forberedte arbejdsopgaver ses automatisk på Gen4 display når traktoren kører ind på marken. Det eneste, som føreren skal gøre, er at bekræfte oplysningerne med ET KLIK. Det er det hele.

Uovertruffent frontudstyr

Oplev alsidigheden ved denne manøvredygtige 4-cylindrede traktor med mange hestekræfter og sin stærke hydraulik, høje løftekapacitet og store dæk.

Få mere at vide

Uovertruffent frontudstyr

Når det drejer sig om transportarbejde, er der ingen vej uden om John Deere 6R og 7R traktorerne. Hvilken af dem vil være din nummer 1?

 • Nr. 1 i transport – 6R 185

  Du styrer op til 234 hk med intelligent effektstyring i en 7,9 tons letvægtsramme i mellemstørrelsen med uovertruffen acceleration og enestående alsidighed.

 • Nr. 1 i transport – 7R 330

  I den seneste DLG PowerMix test, satte vores 7R 330 en ny diesel og DEF forbrugsstandard i transport for traktorer over 300 hk maks. effekt (ECE-R120).

  traktor
 • Nr. 1 i transport – 6215R

  Med kun 19,2 l/t, opnåede 6215R ikke kun det laveste dieselforbrug áf alle traktorer i testen¹, men leverede også den hurtigste acceleration ved træk af trailere på 30-ton².

  traktor
 • Nr. 1 i transport – 6250R

  Siden 2018, har 6250R været uovertruffen i DLG PowerMix Transport 2.0 test. 6250R opnåede det laveste brændstofforbrug i transport sammenlignet med alle testede konkurrenter.

  Traktor

Digital News Service registrering

Mere end et nyhedsbrev - Digital News Service registrering

Registrer dig for vores digital news service og hold dig opdateret om nye blog artikler, nyheder, specielle aktiviteter og eksklusive tilbud!

Tilmeld dig!

Relaterede emner

6R serie

6R serie

Nr. 1 i transport og intelligent automatisering – høj effekt, lav vægt ydelse.

Tilslut din John Deere

7-serien

Lav vægt, høj effekt – responsiv acceleration og enestående fleksibilitet.

Tilslut din John Deere

8-serien

Højteknologi, høj trækkraft – alsidige og kraftfulde traktorer for præcisionslandbrug.

Følg med i vores Kundedagbog.

Oplev maskinerne i brug hos kunderne, nærstudér og hør mere om de enkelte maskinernes specielle features.

John Deere’s kraftfulde 6215R og Brunshøjgård I/S

I samarbejde med Brunshøjgård I/S har vi lavet følgende video. Hør Kristian Kappel fortælle om sin kørselsoplevelse af 6215R traktoren, og hvad han synes om de nye features såsom den rummelig kabine og dens komfort. Kristian fortæller også om sin oplevelse med GPS-systemet samt CommandPRO joysticket.

I 1972 købte Kristans forældre Brunshøjgård, og i 2020 overtog Kristian og hans bror Anders gården. Brunshøjgård I/S har 15 ansatte, 630 hektar planteavl og stor svineproduktion. I deres maskinpark er der forskellige maskiner i forskellige farver. Deres nyeste maskine er John Deeres 6215R traktor.

John Deere’s kraftfulde 6215R og Brunshøjgård I/S - Video 2

I samarbejde med Brunshøjgård I/S har vi lavet endnu en video med deres John Deere 6215R traktor – et grønt vilddyr med 259 hk. Denne gang er det Anders Kappel, bror til Kristian Kappel og medejer, som stiller sig bag kameraet og fortæller om deres oplevelse af traktoren. Han fremhæver CommandPRO kørehåndtaget, de integrerede CommandCenter skærme og nemheden ved AutoPowr transmission og at få data til og fra maskinen, deres computer og de øvrige systemer. Anders fortæller også om, hvordan det er at få en grøn traktor ind i familien i et område, hvor andre farver dominerer.

 1. 25l/t er det garanterede brændstofforbrug i transporttilstand for denne model, for maskiner der deltager i John Deere brændstof garanti program i henhold til programbetingelserne og i respektive lande. Snak med din John Deere forhandler for yderligere oplysninger.
 2. Landbrugskammer Niedersachsen (Tyskland) Traktortest 2020. “Ved sammenligning af standardtraktorer (ekskl. Unimog) havde John Deere det laveste dieselforbrug. [...] Til trods for det lave brændstofforbrug viste 6215R sig interessant nok også at have den hurtigste acceleration med to anhængere”; www.lwk-niedersachsen.de. 19l/t er det garanterede brændstofforbrug i transporttilstand for denne model, for maskiner der deltager i John Deere brændstof garanti program i henhold til programbetingelserne og i respektive lande. Snak med din John Deere forhandler for yderligere oplysninger.
 3. 20l/t er det garanterede brændstofforbrug i transporttilstand for denne model, for maskiner der deltager i John Deere brændstof garanti program i henhold til programbetingelserne og i respektive lande. Snak med din John Deere forhandler for yderligere oplysninger.
 4. Resultater af DLG Profi-test 06/2018
 5. Baseret på et brændstofforbrug på 40 l/t og 20 % effektivitetsfordel frem for 8R hjulmonterede traktorer ved 7.000 daN.
 6. Ved et antaget potentielt 3 % afgrødetab på pressede marker, en hvedemark med 8t/ha udbytte og en markedspris på 200 €/t, 3 % (240 kg) modsvarer en profitøgning på 48 €/ha.