UD OVER DET SÆDVANLIGE - TILBUD

Der venter dig en stor besparelse hos din John Deere forhandler - få din 10 % rabat på listeprisen

Udvalgte modeller, inkl. udvalgte redskaber og andet udstyr, kan nu fås i en begrænset periode med 10 %* rabat på katalogprisen. Der er ingen smuthuller at krybe igennem eller specielle betingelser, der skal opfyldes - kontakt blot din forhandler, gennemfør dit køb, og kør hjem med en besparelse på flere tusinde. Så enkelt er det - snak med din forhandler allerede i dag!

Indtast dit postnummer nedenunder og spørg din lokale forhandler:

Vælg og kontakt din forhandler

3E serie kompakttraktor

3E serie kompakttraktor

Byg, klip, grav, pløj - du har hundredevis af opgaver. Med din John Deere 3025E og 3038E serie kompakttraktor på dit hold, er du klar til det hele.

Gator™ HPX815E – transporter

Gator™ HPX815E – transporter

Få denne robuste transporter på dit hold, og du bevæger dig hurtigt og får tingene gjort. Fra tunge laster til hurtige reparationer - du har styr på det. For både indendørs og udendørs anvendelser, Gator™ HPX815E er altid det rette valg.

5E 3-cylinder serie traktorer

5E serie 3-cylindrede serie traktorer

Hvad med lidt ekstra komfort for din produktivitet? Tænk effektivt, kompakt manøvrering for alle jobs på din liste, mens du nyder kørslen i dine 5058E, 5067E og 5075E serie 3-cylindrede traktorer.

 • Nem præstation

  I en 3E nyder du den totale manøvredygtighed og nemme drift med funktioner som Twin Touch pedaler og servostyring. Du vil også kunne lide den bekvemme adgang til motorrummet takket være den let åbnede motorhjelm med to gastryksdæmpere. Arbejdet er bedre i en 3E - og nu billigere end nogen sinde før.

  Kontakt en forhandler for 10 % rabat

  Nem præstation
 • Sikker produktivitet

  Du er altid sikker i en Gator™ HPX815E - det sørger vores styrtbøjle for. Og når stop betyder stop lige nu, sørger de fuldt hydrauliske bremser for det. Nem at køre og driftssikker - arbejdet er bare bedre i en 3E - og nu billigere end nogensinde.

  Kontakt en forhandler for 10 % rabat

  Sikker produktivitet
 • Grundig effektivitet

  Når et job kræver en stabil ydelse, lader krybegearet som ekstraudstyr på 5E serie traktorer dig arbejde ved lavere hastigheder ned til 280 m/t. Kraftfuld økonomisk - udelukkende dieselteknologi sparer brændstof, og en 24F/12R PowrReverser transmission leverer en tophastighed på 40 km/t. Arbejdet er bare bedre i en 5E - og nu billigere end nogen sinde før.

  Kontakt en forhandler for 10 % rabat

  Grundig effektivitet

Digital News Service registrering

Mere end et nyhedsbrev - Digital News Service registrering

Registrer dig for vores Digital News Service og hold dig opdateret om nye blog-artikler, nyheder, specielle aktiviteter og eksklusive tilbud!

Tilmeld dig!

* 10 % rabat på aktuelle katalogpriser for udvalgte maskiner og ekstraudstyr. Gyldig for Gator™ HPX815E, 3025E, 3038E, 5058E, 5067E, 5075E. Tilbuddet er kun gældende hos deltagende forhandlere, og så længe lager haves. Tilbuddet gælder indtil 31.08.2021.