XUV835MTerrængående Transportere

  • Benzinmotor
  • 4-hjulstræk
  • Fuldt uafhængigt ophæng
  • Servostyring
  • Typegodkendelse til kørsel på offentlig vej
  • Førerkabine til 3 personer

Det ultimative indenfor komfort og ydeevne

Ingen har lyst til at køre en transporter, der ikke er behagelig at sidde i. Derfor har vi skabt XUV835M med henblik på din komfort. Der kan let sidde 3 personer oppe foran, når du kører terrænkørsel, så kan du samtidig udnytte den rigelige opbevaringsplads både inde i kabinen og på ladet. Du bruger hele dagen på at passe og pleje dine dyr af fineste race. Hvorfor ikke vælge en maskine, der lever op til den høje standard?

INGEN KOMPROMISSER

De fantastiske Gator transportere har alt hvad angår kraft, kapacitet og bilmæssig komfort Hvis du vil have det bedste, skal du ikke lede længere.

KOM HØJERE OP

Med on-demand firehjulstræk og endnu mere frihøjde kan begge modeller komme frem, hvor andre må give op, når forholdene er vanskelige.

KØR MED STIL

Uanset om det er en helt åben førerplatform eller en fabriksmonteret kabine er interiøret helt nydesignet med tanke på komfort og ergonomi.

ÅBEN ELLER LUKKET?

Vælg enten en åben førerkabine med net eller en helt lukket kabine med polydøre for maksimal beskyttelse og minimal støj.

KABELKLAR

Kabinen er på forhånd udstyret med alle kabler, så det er nemt at tilkoble et spil.

UANSET HVAD

Tunge og store læs? Ikke noget problem – disse modeller har masser af bugserings- og ladkapacitet, plus vejgreb og bremser der matcher.

John Deere Gator

John Deere Gator - Bygget til din dag

Læs mere