XUV865RTerrængående Transportere

  • Dieselmotor
  • 4-hjulstræk
  • Fuldt uafhængigt ophæng
  • Servostyring: Standardudstyr
  • Typegodkendelse til kørsel på offentlig vej*
  • Sæder: 3 (kun ved terrænkørsel, 2 sæder på offentlig vej)
  • HVAC (varme, ventilation og aircondition)

Det mest komfortable arbejde

XUV865R er den mest komfortable Gator i John Deere familien. Den kombinerer den fremragende ydeevne fra de terrængående XUV835M og XUV865M transportere med et væld af ekstra fordele for endnu større komfort – det bliver svært at lægge arbejdet fra sig.

Højdepunkter

XUV865R, field shot, full shot, right angle back view

Arbejd i komfort

Standardudstyr inkluderer sæder i stil med dem i biler, dørhåndtag, der er lette at åbne, og en forrude, der kan åbnes helt op. Ekstraudstyr inkluderer varme, ventilation og aircondition (HVAC). Det stilfulde tag leder vandet til de udvendige kanter, og for- og baglygterne befinder sig under taglinjen for bedre beskyttelse.

XUV865R, field shot, detail shot, tan interior

Et frisk look

R-modellens kabine har et stort udvalg af ekstraudstyr, fra et lækkert nøddebrunt interiør til elektrisk opsætning til redskaber såvel som varme, ventilation og aircondition (HVAC). Der er også et lysebrunt 40/60 bænkesæde i stof, A- og B-stolpebeklædning, bagpanelsbeklædning, lysebrune dørpaneler, bakspejl i kabinen, LED-forlygter med fjern- og nærlys, kabinelys, solskærme, vinduesvisker og sprinkler.

XUV865R, field shot, detail shot, ventilation and air conditioning (HVAC)

Ideelt arbejdsklima

Med fire blæserkanaler i instrumentbrættet, fire blæserindstillinger og tre indstillinger for blæserhastighed, hjælper dette effektive HVAC-anlæg dig med at styre din arbejdstemperatur året rundt. Betjeningselementer lignende dem i bilen placeret bekvemmeligt midt på instrumentbrættet, inden for rækkevidde af både føreren og passagererne.

John Deere forhandler

Find din nærmeste forhandler

Find din John Deere forhandler

 

Relaterede emner

 

* Typegodkendelse til kørsel på offentlig vej kan variere alt efter land. Henvend dig til din forhandler.