RTKTeknologi til præcisionsdyrkning

  • Perfekt gentagelsesnøjagtighed
  • Højt præcisionsniveau
  • Hurtig signalforbindelse

RTK: Ultimativ nøjagtighed og gentagelsespræcision:

Hvis du beskæftiger dig med præcisionsdyrkning, er RTK den bedste løsning for dig, når det gælder præcision, gentagelsespræcision og indlæsningstid, og det overflødiggør Global Navigation Satellite System.

Langtids gentagelsespræcision og < 1 min indlæsningstid
Med RTK behøver du kun at registrere markskellene én gang. Hvis du har brug for disse gentagelser til for eksempel Section Control, gider du ikke at skulle tilbage for at registrere skellene år efter år. Du kommer til at spare tid hver dag: Altid fuld RTK-præcision lige fra starten. Det tager mindre end ét minut!

Mobil-RTK modem 4G LTE

Mobile RTK modem 4G LTE

Simpelthen den mest avancerede, integrerede og effektive måde at bruge RTK på. Signalet er kompatibelt med vores Mobile RTK 4G LTE-modem, men kan også modtages via vores indbyggede JDLink-systemer - der er ikke behov for et særskilt modem, ekstra dataplaner (SIM-kort) eller en mobil RTK-adgangslicens.

Radio RTK

Radio RTK

Radio RTK fungerer sammen med en eller flere lokale basestationer i nærheden af marken. GPS og GLONASS satellitkonstellationer overvåges og tilrettes kontinuerligt for at opnå den høje +/- 2,5 cm vandrette præcision fra spor til spor. Dette er en fantastisk løsning i vidt åbent terræn med fri adgang til basestationen.

*Mobil RTK er en ekstra RTK-teknologi, der er til rådighed i udvalgte lande.