Udstyr til plænetraktorer

Riding Lawn Equipment

Dokumenterede tidsbesparelser

Store som små – vores plænetraktorer kombinerer styrke og pålidelighed med enkelhed, komfort og overlegen kontrol.

 

 

Den rigtige plænetraktor til din ejendom

Når du sætter en ære i fremtoningen dit hjem og haven, er et vist tidsmæssigt engagement i vedligeholdelse uundgåeligt. Men med de rigtige værktøjer bliver disse pligter en glæde at tage sig af, og du vil være færdig med dem på ingen tid overhovedet. Vores plænetraktorer og zero-turn-klippere har alle deres specifikke fordele. Lad os se, hvad de kan klare for dig, så du kan finde ud af, hvad der passer til dig.

Lawn Tractors

Plænetraktorer

Er der skråninger og bakker på en ejendom, der er på den store side? Vores kraftfulde plænetraktorer er det, du har brug for, hvis du ikke vil tilbringe hele weekenden med plæneklipning. De kører stort set ligesom en bil, så du kan hoppe lige ind og få enhver størrelse job udført hurtigt og nemt.

Zero turn mowers

Zero-turn-klippere

Har du mange træer, buske eller blomsterbede at skulle styre uden om? Hvis det er tilfældet, vil reaktionen og den snævre drejeradius på vores zero-turn-klippere spare dig tid – én omgang er alt det, du behøver for at opnå den nøjagtighed, du leder efter.

Udvidet beskyttelse af Plænetraktorudstyr

Du er dækket godt ind med os

Køb en ny plænetraktor i X100-, X300-, X500-, Z300- eller Z500-serien, og forlæng den gældende garanti på 2 år til 3 år (X100- eller Z300-serien) eller endda 4 år (X300-, X500- eller Z500-serien) med vores specialtilbud.