Mejetærskere

W330/W440 kompakte mejetærskere

Når du ejer en John Deere kompaktmejetærsker – W330 eller W440 – øges din frihed i høstsæsonen Du behøver aldrig mere at gå på kompromis med dine egne tidsplaner – eller kvaliteten af dine afgrøder: Når dine afgrøder er modne, kan du høste med det samme. Det er dig, der bestemmer.

W serien

Den nye mejetærsker i W serien med op til 5 % større gennemløb og en række smarte detaljer som den store 660 mm tærskecylinder med 10 slagler og hurtigkoblende BoosterBar forener høj ydeevne med jævnt afgrødeflow og fremragende strå- og kornkvalitet.

T serien

T serien har det hele: et jævnt, direkte høstflow, der er mere nænsomt ved korn og strå samt en rummelig kabine, der sætter nye standarder for komfort og bekvemmelighed.

S700 serien Den automatiske mejetærsker

AUTOMATISK . . Den helt nye S700 er den automatiske mejetærsker. I den samles alle vores erfaringer som en af verdens største producenter af mejetærskere. Vores konstruktører og kunder har samarbejdet om at udvikle den, og resultatet er revolutionerende, hvad angår produktivitet, kornkvalitet og mindre spild.