Mejetærskere

W330/W440 kompakte mejetærskere

W330/W440 kompakte mejetærskere

Når du ejer en John Deere kompakt mejetærsker – W330 eller W440– øges din frihed i høstsæsonen Du behøver aldrig mere at gå på kompromis med dine egne tidsplaner – eller kvaliteten af dine afgrøder: Når dine afgrøder er modne, kan du høste med det samme. Det er dig der bestemmer.

W serien

W serien

Den nye mejetærsker i W serien med op til 5 % større gennemløb og en række smarte detaljer som den store 660 mm tærskecylinder med 10 slagler og svingbar BoosterBar forener høj ydeevne med jævnt afgrødeflow og fremragende strå- og kornkvalitet.

T serien

T serien

T serien har det hele: et jævnt, direkte høstflow, der er mere nænsomt ved korn og strå samt en rummelig kabine, der sætter nye standarder for komfort og bekvemmelighed.

S700-serien

S700-serien Den automatiske mejetærsker

AUTOMATISK . . Den helt nye S700 er den automatiske mejetærsker. I den samles alle vores erfaringer som en af verdens største producenter af mejetærskere. Vores ingeniører og kunder har samarbejdet om at udvikle den, og resultatet er revolutionerende, hvad angår produktivitet, kornkvalitet og mindre spild.

Skærebord til mejetærskere

Skærebord til mejetærskere

Vores brede udvalg af højeffektive skæreborde til mejetærskere byder på alt fra fleksibel høstning af alle afgrøder til specialiseret kapacitet under udfordrende forhold. Find præcis, hvad der passer til dig.