Mejetærskere

Mejetærsker-udfordringen

Tag mejetærskerudfordringen 2020 og få chancen for at vinde op til 112.000,- kr

Vi er så sikre på ydeevnen for vores T-serie mejetærskere, at vi leder efter ejere af tilsvarende Claas og New Holland mejetærskere til at konkurrere frontudstyr mod frontudstyr. Samme mark ... samme afgrøde ... samme dag ...  Prøv din mejetærsker af og se, om du har hvad der skal til for at slå vores T-serie mejetærsker.  Er du klar på udfordringen? 

John Deere mejetærsker-kalkulator

John Deere mejetærsker-kalkulator

hjælper dig med at belyse fakta, der kan hjælpe dig med at optimere din bedrift.

T-serien: MEJETÆRSKEREN PÅ 50 TON

T-serien:

MEJETÆRSKEREN PÅ 50 TON

S700-serien: DEN AUTOMATISKE MEJETÆRSKER

S700-serien:

DEN AUTOMATISKE MEJETÆRSKER 

To mejetærskere

HARVEST PROMISE

Reservemejetærsker Vores høstløfte-pakke, som er førende inden for markedet, følger som standard med hver mejetærsker.

EKSPERTTJEK

Med eksperttjek bliver din mejetærsker klar til næste høstsæson. Vores specialuddannede og certificerede inspektionsfagfolk ved, hvilke komponenter der kræver særlig opmærksomhed – takket være John Deere’s sofistikerede værktøjer, som er skabt ud fra viden fra tusindvis af høster.

RESERVEDELE INDEN FOR 24 TIMER

Vi har investeret i det største reservedels-logistiknetværk inden for landbrugsvirksomheder. Og eftersom vi har flere maskiner ude på marken end alle andre producenter, har vi også flere dele på lager end alle andre. Det betyder, at vi konsekvent leverer mere end 97 % af alle ordrer inden for 24 timer.

Reservemaskine

Vi sørger for en reservemaskine, hvis reservedelene leveres for sent. Forskellen er den, at vi vil sørge for alting, ikke bare betale en leverandør for at gøre det. Vores forhandlere har de rigtige mejetærskere med den rigtige størrelse i reserve.

UDDANNELSE

Eksperter, der er uddannede hos fabrikken og er tilknyttede til certificerede forhandlere giver ikke kun professionel oplæring af nye førere i forbindelse med, at du modtager din nye mejetærsker, de står også klar med opfriskningskurser år efter år.

EKSPERTER PÅ PLADS

Certificerede forhandlere har fuldtidsansatte, fabriksuddannede høsteksperter tilknyttet, som kan klargøre din mejetærsker inden sæsonstart. De vil også besøge dig i løbet af sæsonen for at sikre, at din maskine altid kører på dens optimale ydeevne-niveau.