Aktiv transport af afgrøden ind i indføringssneglen for konstant afgrødeflow

Konstant afgrødeflow takket være den aktive transport af afgrøder

700PF mejetærskerfrontudstyr med aktiv fremføring

Bælterne sikrer aktiv transport af afgrøden ind i indføringssneglen og producerer et konstant flow, så mejetærskeren kan køres tæt på dens maksimale kapacitet. 

aktiv fremføring forhindrer ophobning af materiale

Ideel til krævende forhold

Under krævende forhold som lejesæd, ærter eller græsfrø forhindrer den også ophobning af materiale foran på skærebordet. Afstanden på 1000 mm mellem knivbjælken og indføringssneglen reducerer yderligere tab i raps, da vinden kan indstilles højere for at minimere knusningstab.

Stor, 760 mm indføringssnegl til strømlinet afgrødeflow i indføringshuset

Strømlinet afgrødeflow

Bælterne er integrerede i rammen, hvilket gør det muligt at tilføre afgrøden under indføringsneglens akse, hvor den nemt gribes af indføringsneglens cylinder og føres mod indføringshuset. Den store indføringssnegl på 760 mm hjælper også med at bringe op til 20% mere materiale ind i indføringshuset og fungerer godt til kortere materiale som maltbyg. 
Til raps kan indføríngssneglens højde øges med en hydraulisk håndpumpe for at give mere plads til afgrøden. Den ensartede afgrødestrøm reducerer også belastningen på drivlinjerne på grund af sammenklumpning, hvilket resulterer i mindre slid og større pålidelighed.

Nem og hurtig omstilling mellem afgrøder

3 minutters afgrødeomstilling

Du skal blot klikke sideknivene på, løfte indføringssneglen, og du er klar til at høste. Nemt og enkelt – intet behov for værktøj. Uden elektrisk udstyr, uden hydraulik og ingen tung motor i den øverste ende er vibrationerne lavere, hvilket reducerer knusningstab. 

De selvspændende bæltesektioner kan løftes op for nem adgang. Dækslerne af rustfrit stål er forseglede for at forhindre, at snavs og sten slipper ind under bælterne. Støv kan fjernes ved hjælp af skuffer inde i bæltesektionen, når der skiftes fra raps til små kerner eller ved sæsonens afslutning.. 

Den aktive transport af afgrøden ind i indføringsneglen forhindrer ophobning af materiale foran på skærebordet under hårde forhold som liggende afgrøder, ærter eller græsfrø..

Vælg den model frontudstyr, der bedst passer til dine høstbetingelser for at få yderligere information.

MODELKlippebredde, mBordlængde, mmAntal bælterIndføringssnegl Ø, mm618PF

5,50

1000

4

660

6,10

1000

4

660

6,70

1000

5

760

7,60

1000

5

760

9,15

1000

6

760

10,70

1000

7

760

12,20

1000

8

760