Klar til fase V

Klar til fase V

John Deere er klar til at arbejde, klar til at generere og klar til at køre med motorer, der overholder EU´s fase V regulativer for emissioner. Det betyder, at OEM-kunder, der i øjeblikket bruger en John Deere-motor med et dieselpartikelfilter (DPF), ikke skal genkonstruere deres maskiner for at opfylde kravene i Fase V-forskrifterne. John Deere har brugt DPF-teknologi siden Interim Tier 4/Stage III B, og er godt positioneret til at hjælpe kunderne gennem overgangen til EU's Fase V-standard. John Deere har stor erfaring med udvikling og integration af DPF'er både i John Deere og OEM-udstyr, med over 425 millioner DPF-timer* på området. OEM'er, for hvem teknologien er ny, vil så kunne benytte sig af John Deeres erfaring når de overgår til Fase V.

Udvid alleSkjul alle

Fase V John Deere sortiment

John Deere´s udvalg af motorer der er Fase V-klar er optimeret til øget drejningsmomentrespons, lavt omdrejningsmoment, væskeeffektivitet og giver modtagelig strømforsyning i højere højder. Udvalget af John Deere motorer der er Fase V-klar inkluderer motorforskydninger på 2,9 l, 4,5 l, 6,8 l, 9,0 l og 13,5 l med klassificeringer på 36-448 kW (48-600 hp).

Reduktion af partikelantal og masse

Europa-Kommissionens Fase V emissionsdirektiver begrænser partikelantallet (PN) samt partikelmassen for alle motorer i 19 til 560 kW effektgruppen. Ved at gøre dette bliver motorfabrikanter nødt til at begrænse emissionen af ultra-fine partikler.

*Data indsamlet i september 2016.