Hvorfor vælge John Deere?

Hvorfor vælge John Deere?

Skal du bruge en pålidelig og praktisk plæneklipper? Så behøver du ikke at kigge andre steder end hos John Deere.

Hos John Deere har vi ét simpelt mål. Vores mål er at udstyre dig med de bedste plænetraktorer og græsslåmaskiner af skubbemodel, plæneklippere der er lavet specielt til din have og dine specifikke behov. Afprøvet og testet moderne teknologi og den selvsamme innovative udvikling, der har produceret John Deere traktorer, er blevet anvendt til at skabe den ultimative græsslåningsoplevelse. Vores plæneklippere bringer glæden tilbage til havearbejdet.

Udvid alleSkjul alle

Jeg vil gerne have en sund og frodig grøn græsplæne!

Regelmæssig græsslåning er en af de bedste måder at sikre kraftig, tæt vækst på. En John Deere plæneklipper slår din græsplæne jævnt og rent og hjælper med at beskytte mod sygdom.

Men jeg har ikke tid til at slå plænen.

Endnu en grund til at vælge John Deere. Sæt dig ned, start, i gang med at slå – dette kunne ikke være nemmere. Kraftfuld, pålidelig ydelse sikrer dig at du får arbejde overstået hurtigt og effektivt.

Bør jeg gøde min plæne?

Enhver sund plæne skal bruge næringsstoffer for at kunne trives. John Deere Mulch Cutting System giver en naturlig, miljøvenlig gødning, skærer og genskærer græstørv og blæser dem tilbage i græsplænen.

Er John Deere maskiner nemme at betjene?

Afgjort! Det der gælder for vores landbrugstraktorer gælder også for vores plænetraktorer. Optimal førerkomfort kommer af et enkelt og intuitivt design med funktioner som for eksempel et brugervenligt instrumentbræt og elektronisk hastighedsstyring. Vores walk-behind græsslåmaskiner er også nemme at betjene, med styring der er nem at bruge og ergonomisk design.

Sikkerhed er en af mine højeste prioriteter.

Vi har det på samme måde. Hos John Deere er sikkerheden at finde i de usynlige detaljer. For eksempel slår motoren automatisk fra når du rejser dig fra sædet. Og det gælder for de fleste modeller at skjoldet holder op med at klippe når du bakker.

Er en plænetraktor kun til brug om sommeren?

Det behøver den ikke at være! John Deere maskiner er brugbare året rundt. Med anvendelse af det rette tilbehør kan du fjerne blade om efteråret og endda rydde sne om vinteren.

Det bør være sjovt at slå græs!

Kravl op – du vil elske det store behagelige sæde og den fantastiske manøvredygtighed vores plænetraktorer har. Vores kraftfulde og effektive walk-behind klippere lader dig heller ikke i stikken. Det ultimative når det gælder komfort, John Deere bringer glæden tilbage til græsslåning!

Jeg har brug for en pålidelig partner.

Det er intet problem. Du vil altid kunne finde en  John Deere forhandler i nærheden, der kan hjælpe med vedligeholdelse og service.