PASSION FOR KVALITET

Husejer, Fabrik, Bruger, Klippebord

 

Da Uli Rübkes far købte sin første plænetraktor i 1983, valgte han John Deere, idet han sagde, at han ikke havde råd til en billig plæneklipper. 32 år senere kører hans søn og hans barnebarn, Mark, stadig plænetraktoren med stolthed – de afholdt endda en parade for at markere dens 30 års dag.

Husejer, Fabrik, Samlebånd, Walk-Behind plæneklipper

Grunden er enkel. Over hele verden følger de, der laver vores maskiner, stadig den samme entydige idé, som vores grundlægger, John Deere: Hvis noget ikke er godt nok til dem, så er det ikke godt nok til vores kunder. Fra den største mejetærsker til den mindste plæneklipper er det den personlige sans for kvalitet, der gør John Deere til noget helt specielt.

Husejer, Fabrik, Walk-Behind plæneklippere, Bruger

Se f.eks. vores fabrik i Gummersbach (Tyskland), hvor vi fremstiller Walk-Behind plæneklippere, robotklippere og vertikalskærere. Fra design og materialer til toleranceværdier og finish - vores faglærte medarbejdere følger strenge retningslinjer for kvalitetssikring i alt det, de har med at gøre. Under montagearbejdet holder de nøje øje med monteringen og finishen af de dele, de bruger – og rapporterer direkte tilbage til produktionen, hvis de ser noget, der ikke er i orden.

Cheftester Johannes Kokott trækker med tilfældige mellemrum en maskine ud fra samlebåndet og udsætter den for den værste behandling, han kan komme i tanke om. “Mit job er at presse vores plæneklippere til det yderste ... og langt derudover”, forklarer han med et smil. “På den måde ved vi, at de vil give vores kunder et langt serviceliv under normale forhold.“

Husejer, Fabrik, Walk-Behind plæneklippere, Klippeborde, Detalje

Jeg vil aldrig lægge navn til et produkt, der ikke indeholder det bedste, jeg kan levere.

JOHN DEERE, FOUNDER
Husejer, Fabrik, Hjul, Nærbillede, Detalje

PRØVET OG TESTET

2000 km længere mod vest er hr. Kokotts kollegaer på vores anlæg i Horicon, USA, enige i denne tilgang. Mange af medarbejderne her har selv købt John Deere produkter i årevis: De fremstiller plænetraktorer og Gator transportere hele ugen, hvorefter de slider hårdt på dem i weekenden i deres egne haver. Hvis de oplever problemer med dem eller får nye ideer til forbedringer, kan deres chef være helt sikker på at høre om dem den følgende mandag!

Husejer, Fabrik, Samlebånd, Detalje

Sammen med de allerbedste materialer, innovativ teknologi og praktiske funktioner er denne personlige ærekærhed årsagen til, at folk, der sætter pris på kvalitet, vælger udstyr fra John Deere til at pleje deres plæner. For uanset hvor meget teknologien med tiden har ændret sig, er der stadig ikke noget, der kan erstatte godt gedigent håndværk og sans for detaljer.

Husejer, Fabrik, Samlebånd, Plænetraktor udstyr, Detalje

 

Relaterede historier