• PLACEHOLDER ALT TEXT

PRO 47VPlæneklippere til professionelle

  • Nyt sammenklappeligt håndtag
  • AntiVibration System
  • Opsamlingssystem med TurboStar blæser
  • Vægt: 47,5 kg
Udskriv
PLACEHOLDER ALT TEXT

John Deere PRO 47V er en robust og fleksibel plæneklipper, der er udviklet specifikt til anlægsgartnere og andre professionelle brugere.

Den praktiske PRO 47V med en klippebredde på 47 cm er yderst manøvredygtig selv på vanskelige steder eller rundt om forhindringer. Dens forholdsvis lave vægt og bekvemme bærehåndtag gør det nemt for en person at transportere maskinen, hvilket er en stor fordel, når den ofte skal flyttes fra sted til sted. Den kompakte plæneklippers håndtag kan klappes sammen, så den fylder mindst muligt under transport og opbevaring.
Den er udstyret med en kraftig Subaru motor med en nominel effekt på 3,2 kW, variabel hastighed, 2-hjulstræk og kan nemt håndtere forskellige klippeforhold på arealer op til 2500 m.

Desuden har PRO 47V et chassis af anti-korrosions- og stålforstærket aluminium med frontbeskytter og det pålidelige TurboStar system til optimal klipning og opsamling samt professionel transmission og dæk. Brugeren kan arbejde i lang tid uden at blive træt takket være plæneklipperens standard AntiVibration System, som reducerer rystelser i hænder og arme.