Oplev fornemmelsen af PowerGard

PowerGard

Oplev følelsen PowerGard

Når det drejer sig om at beskytte dine maskiner og din bedrift, er ro i sindet ikke noget, der bare kommer af sig selv. Ro i sindet er et valg, du kan træffe. PowerGard aftaler beskytter dig mod uventede reparationsudgifter og sikrer korrekt vedligeholdelse med originale dele.

PowerGard pakkerne med varierende, omfattende dækning sikrer, at dine maskiner altid er driftssikre og kører optimalt.

Du bestemmer selv – hvad er bedst for dig?

Du bestemmer selv – hvad er bedst for dig?

PowerGard Maintenance aftaler sikrer grundlæggende forebyggende vedligeholdelse og beskyttelse og er afgørende for at holde maskinerne og i god stand. De er også en forudsætning for de mere omfattende PowerGard Protection og Protection Plus planer. PowerGard Protection aftaler sikrer avanceret beskyttelse på to niveauer, så du kan have ro i sindet. Aftalerne dækker også uventede hændelser, der kan medføre dyre reparationer, bortset fra en vis egenbetaling for hver reparation.

PowerGard-planer

Vigtigt: PowerGard Maintenance planer

PowerGard Maintenance aftalerne sikrer grundlæggende beskyttelse i forbindelse med forebyggende vedligeholdelsesarbejde. Det er vigtigt for at holde makinerne driftsklare og i god stand. PowerGard Maintenance pakker konfigureres af dig til nye og gamle maskiner ud fra de intervaller, der anbefales af fabrikken, og i overensstemmelse med dine individuelle behov.

En PowerGard Maintenance aftale er også en forudsætning for de mere omfattende PowerGard Protection  og Protection Plus planer.

Exceptionelt: PowerGard Protection og Protection Plus-planer

PowerGard Protection sikrer omfattende beskyttelse, så du kan have ro i sindet. Aftalerne dækker også hændelser, der ellers kan medføre dyre reparationer af vigtige komponenter, bortset fra en vis egenbetaling for hver reparation. Det er en service, der tilbydes af John Deere, hvor alt arbejde udføres af netværket af deltagende forhandlere. Aftalerne fås med to niveauer af beskyttelse, der opfylder alle behov – PowerGard Protection og PowerGard Protection Plus

Sammenligning PowerGard Protection og Protection Plus

BESKRIVELSEPOWERGARD PROTECTIONPOWERGARD PROTECTION PLUS

Motor

Drivlinje

Styretøj og bremser

Ramme

Hydraulik

Elektronik

Førerplatform

Finansiering

Finansiering

Du kan finansiere dine PowerGard Protection aftaler til konkurrencedygtige priser med en fleksibel betalingsordning

Tilknyttet vedligeholdelse

Tilknyttet vedligeholdelse

Udvid dine PowerGard planer med JD Link