Løb ikke risikoen
LØB IKKE RISIKOEN

Du vil mærke forskellen

 

Vidste du, at originale John Deere hydraulikfiltre har et særligt kraftigt design med metalhætter og et filterelement, der er forseglet på endepladen? Det garanterer dig bedre ydelse og bedre beskyttelse af dit hydrauliksystem.

 


Filtre

John Deere hydraulikfiltre

John Deere´s hydraulikfiltre har fem hæftninger for at sikre en ensartet afstand, der giver en større kapacitet. Andre filtre indeholder kun to hæftninger. Vores hydraulikfiltre er udviklet specifikt til at beskytte John Deere´s hydrauliksystemer mod komponentslitage og oversvømmelse af hydraulikvæske. De holder urenheder ude og forhindrer, at slam og syre skader maskinerne.

Fordele

 • Folder med ensartet afstand giver højere kapacitet til at opfange urenheder og længere service-intervaller
 • Flere hæftninger styrker medierne og sikrer ensartet afstand

Afgørende for effektiv ydeevne

Olie-, brændstof- og luftfiltre forhindrer skadelige partikler i at trænge ind i motoren, samtidig med at de reducerer brændstofforbruget. Snavsede filtre kan øge brændstofforbruget med op til 5% pr. filter, så det er vigtigt at skifte filtre, så snart de ikke længere er effektive. Idet de er blevet designet specifikt til at fungere med vore motorer, anbefaler vi stærkt, at der kun bruges originale John Deere filtre. Billige kopier af ringere kvalitet vil altid koste mere i sidste ende.

John Deere brændstoffiltre

John Deere brændstoffiltre

John Deere brændstoffiltre er tæt pakket med bestrøgne medier og en tæt forsegling mellem medier og filterhuset.

Vand kan påføre alvorlig skade på brændstofsystemer. Det er derfor John Deere brændstoffiltrene er designet til ikke kun at fange vand, men også til at afvise det. De særligt belagte filtermedier holder vand ude og forebygger samtidigt mod rust og mikrobiel vækst, der kan medføre øget brændstofforbrug.

Fordele

 • Tætte folder og medier placeret med ensartet afstand sikrer høj kapacitet til at opfange vand og støvpartikler, inden de kommer ind i brændstofsystemet
 • Belagte filtermedier afviser aktivt vand, så det ikke siver igennem til brændstoffet
 • Tæt forsegling mellem huset og medierne forhindrer, at ufiltreret brændstof trænger ind i motoren
John Deere oliefiltre

John Deere oliefiltre

John Deere oliefiltre har desuden en ensartet afstand mellem filterdugen uden huller, så der ikke slipper urenheder igennem. Andre filtre har en uregelmæssig afstand som filteret til højre.

Snavset olie gør, at motoren arbejder mere, bruger mere brændstof og forkorter service-intervaller. John Deere oliefiltre er udviklet til at opfange partikler helt ned til en femtedel af bredden af et menneskehår. Filtre af ringere kvalitet har mindre snavsoptagelseskapacitet og lader skadelige partikler trænge ind i motoren.

Fordele

 • Folder og filterdug med ensartet afstand sikrer konsekvent filtrering og bedre ydeevne
 • Spiral og krympet centerrør giver ekstra styrke for at forhindre, at filterduge falder sammen
 • Gummipakninger giver en tættere forsegling end de plasticpakninger, der benyttes i filtre af ringere kvalitet
John Deere luftfiltre

John Deere luftfiltre

John Deere luftfiltre er endnu en førsteklasses forsvarslinje mod urenheder, der trænger ind i motoren. De reducerer motorslitagen ved at fjerne støv, snavs og andre urenheder fra indsugningsluften. De er meget effektive, når det drejer sig om at fange uønskede partikler.

Fordele

 • Folder med ensartet afstand og flere faktiske filtreringsduge sikrer høj effektivitet og længere service-intervaller
 • Korrekt luftstrøm sikrer minimal begrænsning, mens flere urenheder indfanges end i førende, konkurrerende luftfiltre
 • En tæt forsegling forhindrer, at urenheder omgår filteret