Løb ikke risikoen

LØB IKKE RISIKOEN

Du vil mærke forskellen

 

Vidste du, at vi anvender proprietær varmebehandling til at smede vores ægte John Deere knive? Processen skaber knive med suveræn skarphed som forbliver skarpe længere – så de passer perfekt og leverer en rent snit hver eneste gang.

 


Et rent snit

Kanten på vore blade er valsede for at mindste risikoen for grater og skarpe kanter, der hjælper med at forlænge knivbladets levetid og til at levere en skarpere æg.

Langtidsholdbar kniv

Det samme kantdesign giver jævn spredning af belastningen henover knivsfladen, hvilket giver et blad, der bevarer skarpheden, hvilket reducerer behovet for slibning og sparer tid og penge.

En proprietær varmebehandling, som giver perfekte kulstofniveauer, hjælper også med at forlænge vores knives levetid. Den rigtige mængde kulstof gør en forskel når det gælder fremstilling af en kniv med fremragende slidstyrke og robusthed – for meget er ensbetydende med en svagere kniv, for lidt og kniven slides hurtigt, hvilket resulterer i flere knivskift.

Passer perfekt

Hvert eneste monteringshul på John Deere knive er udstanset øverst oppe, så bladet sidder tæt op mod spindlen. Da pasformen er perfekt forlænges levetiden både for kniven og andre af klipperens dele, mens uklippede strå helt undgås, og du opnår en perfekt finish.