Løb ikke risikoen

LØB IKKE RISIKOEN

Du vil mærke forskellen

 

Vidste du, at originale John Deere knivcylinderknive har grovkornet tungstenscarbid-belægning af høj kvalitet med overlegen binding? Det er derfor de er mere vandresistente og holder længere end konkurrenten, der ligner dem til forveksling. Det betyder mindre vedligeholdelse og lavere driftsomkostninger.

 


Knive til knivcylinder

Derfor holder vores længere

 

Knivcylinderen spiller en afgørende rolle for finsnitterens ydeevne. Det er derfor, at det er vigtigt at vælge knive, der passer, fungerer og holder længe. John Deere´s knivcylindre er skabt til holdbarhed og høj ydeevne – og fremstillet specielt til din John Deere finsnitter.

 

  1. Sandblæst overflade sikrer præcis klemstyrke.
  2. Induktionshærdet skærezone giver langvarig skarphed.
  3. Robust knivryg minimerer risikoen for brud.
  4. Forlænget knivkerne understøtter tilbagetrækning i tilfælde af kontakt med hård genstand.
  5. Varemærket identificerer den originale John Deere kniv.
Knive
Ekstra stærke: knivsbelægning

Ekstra stærke: knivbelægning

Originale John Deere knive holder sig skarpere længere. Den solide tungsten-karbidbelægning er ensbetydende med snittepræstationer af høj kvalitet, længere levetid og lavere brændstofforbrug.

Ekstra beskyttelse mod sten

Ekstra beskyttelse mod sten

Vi anvender fire rækker af knive, som trækkes ind, når de kommer i kontakt med fremmedlegemer. Udformningen beskytter rotoren mod beskadigelse og reducerer nedetid.

Dura Line græsknive (7000 serien)

Dura Line græsknive (7000 serien)

Monter Dura Line græsknive med 33% bredere belægning på snittefladen på finsnitteren i 7000 serien for at forlænge levetiden. De er standardudstyr på 8000 serien.