Løb ikke risikoen

LØB IKKE RISIKOEN

Du vil mærke forskellen

 

Vidste du at originale John Deere Pro_XL spindler holder op til 50% længere end traditionelle spindler? Hårdt forkromet som giver lang levetid, de er designet til hårde plukningsforhold og til at sikre ren, aggressiv plukning og nem aftagning.

 


Hvorfor vælge originale John Deere spindlere til bomuldshøst?

Enestående design giver fremragende ydelse

For at levere ren, aggressiv plukning og nem aftagning vinkles de tre sæt med 12 præcisionsskårne modhager med 55 grader. For at minimere skader på plukningsenhederne er Pro-XL spindler hårdhærdet, så de brækker midt over i stedet for at bøjes, når de rammer faste genstande. Beklædt med krom-nikkel, hvilket giver øget holdbarhed, og de originale spindler har et “JD” mærke så de kan identificeres fra uoriginale dele.

Avancerede værktøjer

Vi har forpligtet os over for bomuldsindustrien og denne virksomhed, og vi har for nylig investeret i super moderne ovne, kromplader og præcisionsregulatorer.

Professionelle eksperter

Ingeniørerne der arbejder med materialerne og spindelmaskinerne har mere end 20 års erfaring. Tilsammen har vi mere end 100 års erfaring inden for fremstilling af spindler.

Førsteklasses processer

25 unikke kvalitetstjek under fremstillingsprocessen for at sikre gennemførthed. Derudover giver en særlig datamatrix på hver enkelt spindel mulighed for kvalitetskontrol, gennemførthed og sporbarhed.

Spindel