Løb ikke risikoen
LØB IKKE RISIKOEN

Du vil mærke forskellen

 

Vidste du, at de originale John Deere sprøjtedyser er udviklet til specifikke formål? Det er derfor, de kan sprøjte så nøjagtigt med et meget lavere forbrug. Og så er de skabt ene og alene til din maskine.

 


Sprøjtedyser med høj ydelse

Straight Stream Ceramic

Straight Stream Ceramic

Ideel til tilførsel af gødning efter spiring. Den kompakte dyse med seks stråler er perfekt til at sprøjte gødning på afgrøder med faste rødder og mindre forstøvning mindsker afsvidning af blade.

Ultra Low-Drift

Ultra Low-Drift

Ideel til tilførsel af ukrudtsmidler til afgrøder inden spiring. Deres Venturi-teknologi mindsker afdrift og deres store luftfyldte dråber og det unikke tætte mønster leverer en mere effektiv sprøjtning.

Udvidet rækkevidde

Udvidet rækkevidde

Ideel til at opretholde en ensartet sprøjtevinkel over et bredt trykinterval ned til 1 bar. Dråbestørrelsen er justerbar i henhold til tryk, og dysen opretholder god sprøjtefordeling, der producerer større dråber ved lavt tryk.

GuardianAIR Twin

GuardianAIR Twin

Ideel til tilførsel af ukrudtsmidler og tørremidler til bredbladede afgrøder og anvendelser, hvor midlet skal leveres ned i en afgrøde eller høj plante. Dysen kombinerer ensartet sprøjtedækning med nedsat afdrift i monteringsvenligt design.

Low-Drift Air

Low-Drift Air

Særligt anvendelig til sprøjteanvendelser i kornafgrøder, dysen kombinerer ensartet sprøjtefordeling med mindsket afdrift og anvendes bedst ved 3 bar for bedst sprøjtedækning.

3D

3D

Perfekt til dækning af vanskelige vertikale mål, som for eksempel en knoldet overflade. Med en integreret viftehældning og -vinkel strammer 3D-sprøjtedyserne sprøjtemønstre så små dråber reduceres væsentligt, hvilket resulterer i 50-75% mindre afdriftspotentiale end konventionelle flade dyser.