Originalt John Deere filter

Det passer perfekt

Siden vi byggede din maskine, har vi også fået nogle bestemte ideer til, hvad de perfekte filtre til den skal kunne. Det er derfor vi selv konstruerer og tester vores egne, originale filtre. Hvad betyder det for dig? Ved at bruge John Deeres originale filtre gør du dit for at sikre, at du får den installerede kapacitet & ydelse fra de John Deere-maskiner, du har købt. Vores olie-, luft- og brændstoffiltre forhindrer skadelige partikler i at trænge ind i motoren, samtidigt med at brændstofforbruget optimeres med en perfekt tilpasning til din maskine og dens krav.

Filtre

John Deere hydraulikfiltre

Brug vores originale filtre til at få den kapacitet, der garanterer mere ydelse og bedre komponent-beskyttelse til dine hydrauliske systemer – holder forurenende stoffer ude og forhindrer slam og syre i at beskadige dit udstyr.

Andre filtre har måske kun to hotmelt-limninger. John Deere hydraulikfiltre har fem hotmelt-limninger for at sikre jævn filtermedieafstand for højere kapacitet.

John Deere førerhusluftfiltre

John Deere førerhusluftfiltre

Hold forurenende stoffer ude af førerhuset og væk fra dig selv. Træk vejret let igen, mens du slår græs, laver baller eller tærsker.

John Deere førerhusluftfiltre byder på mange muligheder at vælge imellem, f.eks. vores Carbon Filter Plus. Tre lag beskyttelse eliminerer mere end 95% af de forurenende stoffer og allergener. Et højtydende partikelfilterlag blokerer næsten 100% støv, snavs og pollen og beskytter mod usunde PM2,5-forurenende stoffer. Et aktivt kullag fjerner lugte, neutraliserer skadelige gasser og reducerer væksten af bakterier og skimmelsvamp. Endelig opfanger biofunktionslaget allergener.

oliefiltre

John Deere oliefiltre

Snavset olie gør, at din motor arbejder hårdere, bruger mere brændstof og forkorter serviceintervaller. Beskyt motoren for at holde den i gang mere effektivt i længere tid.

Vores oliefiltre har den mellemrumsfrie, ensartede medieafstand, der vil fange partikler så små som en femtedel af bredden på et menneskehår. Spiralen og det krympede centerrør tilføjer styrke, der forhindrer filtermediet i at kollapse, og gummipakninger skaber en strammere tætning end de plastpakninger, der findes på ringere filtre.

luftfiltre

John Deere motorluftfiltre

Vores motorluftfiltre reducerer effektivt motorslitage ved at fjerne støv, snavs og andre forurenere fra indsugningsluften.

John Deere luftfiltre med lige plissering og overlegne filtreringsmedier sikrer ekstra effektivitet og længere serviceintervaller. Deres luftflow giver minimal flowbegrænsning, mens de opfanger flere forurenende stoffer end førende, konkurrerende luftfiltre, hvilket sikrer korrekt luft-/brændstofblanding, der frigiver den fulde kraft, du efterspørger.

John Deere brændstoffiltre

John Deere brændstoffiltre

Vand kan forårsage alvorlig skade på brændstofsystemet.

Vores brændstoffiltre vil ikke kun opfange vand, men vi har også designet dem til at afvise vand. Deres tætte plissering og jævnt fordelte medier fanger vand og støvpartikler, før de kommer ind i brændstofsystemet. På samme tid afviser det coatede filtermedie aktivt vand og forhindrer vandet i at trænge ind til brændstoffet. Aftapningsventiler, der er nemme at tømme, gør vedligeholdelse til en leg.

Vidste du det?
"Snavsede filtre kan øge brændstofforbruget med mere end 5%".

John Deere Company
Det er i blandingen!

Det er i blandingen!

Få en dækkende beskyttelse af dit udstyr med John Deeres originale filtre og vores omfattende support. Det er måden, du får den maksimale levetid ud af din investering med de lavest mulige ejeromkostninger og den ultimative beskyttelse mod uønskede nedetider.

filters-image-en

Luftfilteret, der letter vejrtrækningen

Eliminér mere end 95% af de forurenende stoffer og allergener, der gør din arbejdsdag ubehagelig, når du slår græs, tærsker eller laver baller.

Relaterede emner

Click & Collect

Click & Collect

Det har aldrig været nemmere at bestille! Alle de dele, du har brug for, er kun et klik væk.