SMØREMIDLER

Den rette olie: Til alting, til enhver tid

Måske arbejder du allerede med det sidste nye udstyr. Eller måske har du sat dit lid til den samme trofast arbejdshest af en maskine i årevis. Måske begge dele. Med vores smøremidler er du altid klar og parat. De er sammensat sådan at de sikrer dig mange års optimal ydelse fra dine maskiner. Se vores store udvalg af smøremidler for at finde den rette olie til din maskine og specifikke anvendelse.

 

 

Smøremidler

Vi har det hele

Ved du allerede, hvad du leder efter? Se hele udvalget, og få al den information du skal bruge for at træffe det rette valg.

Smøremidler

Hvorfor bruge orginale John Deere smøremidler?

Fordi de er ideelle til din maskine og det, du gerne vil have ud af den Tænk over det: Smøremidler kan udgøre op til 25 % af din maskines vedligeholdelsesomkostninger. Motorolier fra John Deere giver effektiv ydelse og overlegen langtidsbeskyttelse med aftapningsintervaller på op til 750 timer**. De er det perfekte svar på økonomisk vedligeholdelse.

Relaterede emner

Click & Collect

Click & Collect

Det har aldrig været nemmere at bestille! Alle de dele, du har brug for, er kun et klik væk.

* Beregning baseret på en 8400R FT4 John Deere-traktor med 1.000 timer pr. år over en periode på 5 år, inklusive arbejdskraftomkostninger.

** For udvalgt udstyr med John Deere Final Tier 4-motorer, når der bruges Plus-50 II olie og John Deere-filtre.