Presserbælter med diamantmønster

Reservedele og service: Presserbælter med diamantmønster

Se forskellen

  1. Det første lag af nylon og polyesterstof giver øget styrke til bæltestellet.
  2. Fire beskyttende gummimåtter forsegler de separate lag af nylon og polyesterstof.
  3. I midten løber nylonstof i længderetningen for at forhindre stræk under tunge belastninger.
  4. Alle lag er vulkaniserede ved en speciel proces.
  5. Et fladt inderlag glider jævnt over rullerne uden at danne varme.

Den reelle fordel:

  • Trelags nylon og polyester konstruktion, gør bælterne stive nok til at modstå sammenrulning, og samtidig fleksibel nok til at løfte afgrøderne af opsamlingstænderne og rulle dem sammen til tætte baller der er ensartede i massefylde.
  • Gummibagbeklædning i stedet for stof sikrer korrekt drivkraft igennem ballepresserens ruller, hvilket hjælper med at styre ved maksimale belastninger.
  • Selvrensende, tre-trins mønsterdesign, som gør det muligt for snavs at flyve væk, når bæltet passerer over rullerne, og gevindet griber fat i afgrøden for at forhindre ballen i at falde af og reducere pasningskorrosion.
  • Indbygget slitageindikator lader dig vide. hvornår det er tid til at udskifte bæltet før der sker noget. Tråddesignet har tre individuelle trin og når det er slidt ned til det sidste trin, er det tid til at udskifte bæltet.
Bælterulle

Køb Bulk Bælter så får du noget for pengene

Bulk bælter er den billigste måde at give din John Deere runballepresse kæder på. Prisfastsat i metermål, så du kan købe lige så meget eller så lidt, som du skal bruge. Det eneste du’ i øvrigt skal bruge er bælteforbinderen af plademodel for at kunne splejse bæltet sammen.