Systemvedligeholdelse, våd

Reservedele og service: Dyser

Dyser

Vi tilbyder en stort sortiment af dyser i forskellige størrelser og med hætter, der passer til dine individuelle behov, og gør det muligt for dig at vælge den optimale dyse i hendhold til dit specifikke behov:

  • Polymer dyser er en omkostningseffektiv løsning, der leverer holdbar og præcis sprøjtning
  • Dyser af Rustfrit stål passer perfekt til højt mekaniserede belastninger.
  • Keramiske dyser er ideele, når der anvendes meget korrosive kemikalier og gødningsstoffer
Reservedele og service: Kalibreringsbeholder

Kalibreringsbeholder

Denne beholder gør det nemt at kalibrere din sprøjte Kalibreringsbeholderen har en kapacitet på 2 liter og en skala der følger metriske gradueringer. Beholderen er udformet i polypropylen og har fremragende kemikaliebestandighed og slidstyrke.

Reservedele og service: Børste til rengøring af dysespids

Børste til rengøring af dysespids

Denne børste er perfekt til at holde din spøjtedyser rene. Dens bløde børster renser forsigtigt dysen uden at beskadige åbningen. Et must for ethvert opbevaringsskab

Reservedele og service: Filtre

Filtre

Vores store udvalg af filtre sørger for væsentlig beskyttelse af hele dit vådsystem, så du undgår blokerede dyser og sikrer en fremragende sprøjtefordeling og gennemtrængning af afgrøderne.

Reservedele og service: Trykmåler

Trykmåler

Denne nemt læselige analoge, glycerin dæmpede trykmåler har et 100 mmm hus og er praktisk placeret foran på sprøjten. Den giver en præcis skala med en segmenteringstrin på 0,2 bar, understøttet af fire farveskalaer samt en undertryksindikation til hurtig, nem og præcis aflæsning. Den gennemsnitlige afvigelse fra måltrykket er kun 0,05 % ved 10 bar (ENTAM-test.)

Reservedele og service: Reparations- og pumpesæt

Reparations- og pumpesæt

Til trods for at alle vores sprøjter er udstyret med selv-starter, hydraulik-understøttede stempeldiagrampumper, som kræver meget lidt vedligeholdelse, skal membranerne udskiftes med mellemrum. Vi tilbyder reparationssæt, der indeholder alt hvad du behøver for at få din sprøjte til at fungere upåklageligt med sprøjtetryk og -flow.

Membraner fås i forskelligt materiale:

  • BUNA ´- nitril butyl gummi tibyder meget god mekanisk fleksibilitet og har god modstandskraft over for olie og almindelige sprøjtekemikalier Det er det membranmateriale der oftest anvendes i Europa og anbefales af John Deere
  • DESMOPAN har meget god modstandskraft mod aggressive kemikalier med mindre fleksibilitet end Buna.
  • HPDS - "High Performance Diaphragm System" - et særligt miks, som tilbyder samme fleksibilitet som BUNA med bedre modstandskraft mod nogle af de mere aggressive kemikalier.