Expert Check for ballepressere

expert-check-balers

Expert Check: en sæson uden problemer

Læg ekstra driftstid til, og sørg for optimal ydeevne ved at lade din ballepresser gennemgå vores omfattende tekniske eftersyn. Det er det, der holder dig produktiv.

expert-check

Vores eksperter overser intet

Vores eksperter undersøger drivsystemet, lejer, kæder, sliddele, tandhjul, remme og el-systemet grundigt for at oprette en fuld rapport om din ballepressers status og behov.

Bestil din oppetidsekspert

Få vores detaljerede tekniske eftersyn for at sikre, at din ballepresser leverer den maksimalt mulige driftstid og ydelse den næste sæson.

expert check for ballepressere
all in pakker

Alt hvad du behøver, en pris 

Du sparer penge med vores tilbudspakker. Først når du har fået resultatet af dit Expert Check, beslutter du dig for, hvad du vil have os til at udføre - til en fast pris, der omfatter alle reservedele og arbejdstimer.

variable-chamber-round-baler-package

Pakke til rundballepresser med variabelt kammer

Få din ballepresser til at yde som ny! Servicen omfatter udskiftning af forskærerknive, remtilslutningen og udskiftning af vendevalser, hvor der er behov.

fixed-chamber-round-baler

Pakke til rundballepresser med fast kammer

Giv din ballepresser et skarpere bid! Gendan pickup og ruller til optimal driftstilstand nu og til næste sæson. Servicen omfatter udskiftning af 52 pickuptænder, delvis udskiftning af vendevalser og kontrol af alle kæder, tandhjul samt smøringsfunktionen.

Find forhandler

Hvordan opnår jeg dette?

Besøg din forhandler i dag

Find en forhandler

TILBAGE >

Bare spørg din forhandler om vores pakketilbud på ovennævnte opgaver!
Alt arbejdet udføres med specielt John Deere værktøj og installation af de nyeste reservedele efter de nyeste anvisninger fra fabrikken.