Expert Check for golf- og plænemaskiner

Expert Check for golf & plæneudstyr

Expert Check: Tilføj oppetid

Når du leder efter bæredygtig maskinydelse, der ikke giver op, skal du gå efter den bedst mulige start. Det starter med planlægning af dit Expert Check – den omfattende tekniske maskindiagnose der ikke overser noget.

expert-check

Bestil din oppetidsekspert

Vi ved, hvad vi skal lede efter. Det er vores fordel - og din fordel. Din forhandlers eksperter udfører en grundig teknisk diagnose med John Deere tjeklister for alle nøglekomponenter såsom klipperskjolde og opsamlingssystemer.

expert-check-turf
all in pakker

Alt hvad du behøver, en pris 

Du sparer penge med vores tilbudspakker. Først når du har fået resultatet af dit Expert Check, beslutter du dig for, hvad du vil have os til at udføre - til en fast pris, der omfatter alle reservedele og arbejdstimer.

CylinderklipperpakkeCylinderklipperpakkeCylinderklipperpakke

Cylinderklipperpakke

HeadingIcon

Som en del af denne vigtige serviceydelse underkaster vi din enhed et grundigt eftersyn af klippecylinderen, professionel slibning og erstatter gamle knive med originale John Deere knive.

Service på airconditionService på airconditionService på aircondition

Service på aircondition

HeadingIcon

Vores mekaniker udskifter førerhusluftfilteret og kølemidlet, rengør fordamperen for at komme bakterier til livs, udfører lækagetjek og efterser drivremmen.

XUV-opgraderingspakke UltimateXUV-opgraderingspakke UltimateXUV-opgraderingspakke Ultimate

XUV-opgraderingspakke Ultimate

HeadingIcon

Optimering stopper aldrig: Beskyt din mellemstore XUV og få mere komfort og øget produktivitet med to styk produktivitetsudstyr - et til beskyttelse, et til komfort.

Find forhandler

Hvordan opnår jeg dette?

Besøg din forhandler i dag

Find en forhandler

TILBAGE >

Bare spørg din forhandler om vores pakketilbud på ovennævnte opgaver!
Alt arbejdet udføres med specielt John Deere værktøj og installation af de nyeste reservedele efter de nyeste anvisninger fra fabrikken.