EXPERT CHECK FOR GOLF- OG PLÆNEUDSTYR

Expert Check for golf & plæneudstyr
Mere driftstid

Mere driftstid

En maskine, som ved sæsonstart er i tiptop stand, har meget større chance for at klare en sæson uden afbrydelser. Sørg for, at hele din maskinpark er klar til de krævende opgaver, der venter – bestil et Expert Check.

expert-checkFordelen

Det at vide, hvad man leder efter, gør hele forskellen – vores John Deere eksperter har den rette erfaring, viden og det værktøj, der skal til.

Din oppetidsekspert

Din oppetidsekspert

Certificerede teknikere udfører en grundig teknisk diagnose med John Deere checklists for alle nøglekomponenter som klippedæk og materialeopsamlingssystem.

Alt inklusive pakkeAlt det, du skal bruge, én pris

Du sparer penge med vores “all-inclusive”-pakker. Først når du har fået resultatet af dit Expert Check, beslutter du dig for, hvad du vil have os til at udføre til en fast pris, der omfatter alle reservedele og arbejdstimer.

Cylinderklipperpakke

Cylinderklipperpakke

Grundigt eftersyn af klippecylinderen, professionel slibning, og så erstatter vi gamle knive med originale John Deere-knive.

Service på klimaanlæg

Service på klimaanlæg

Vi udskifter førerhusluftfilteret og kølemidlet, hovedrengør fordamperen for at komme bakterier til livs, udfører lækagetjek og efterser drivremmen.

XUV-opgraderingspakken Ultimate

XUV-opgraderingspakken Ultimate

Beskyt din XUV i mellemstørrelsen og få mere komfort og øget produktivitet med to styk produktivitetstilbehør - et til beskyttelse, et til komfort.

Find forhandler

Hvordan opnår jeg dette?

Besøg din forhandler i dag

Kontakt os