EXPERT CHECK FOR SPFH

EXPERT CHECK FOR SPFH
Mere driftstid

Mere driftstid

Snitningssæsonen er lang og hård for din selvkørende grønthøster. Når du begynder at snitte med maskiner, der er 100 % klar, øger du chancerne for fuld ydeevne, som er altafgørende for din succes. Få effekten af driftstid, reservér tid til et Expert Check

expert-checkFordelen

Det at vide, hvad man leder efter, gør hele forskellen – vores John Deere eksperter har den rette erfaring, viden og det værktøj, der skal til.

Alt inklusive pakkeAlt det, du skal bruge, én pris

Du sparer penge med vores “all-inclusive”-pakker. Først når du har fået resultatet af dit Expert Check, beslutter du dig for, hvad du vil have os til at udføre til en fast pris, der omfatter alle reservedele og arbejdstimer.

Knivcylinderpakke til selvkørende finsnittere

Knivcylinderpakke til selvkørende finsnittere

Sæsonrelateret afgrødeskift af maskinen - omfatter udskiftning af modskær, slibesten samt alle knive. Eftersyn af væsentlige dele og justeringsmekanismen på modkniven. Kontrol af alle momenter og snittelængde. Samt indledende slibning og modskærjustering

Kerneknuser-pakke opdatering af finsnittere

Kerneknuser-pakke opdatering af finsnittere

Lad vores kompetente og uddannede teknikere efterse din maskine når kerneknuseren er ude, ved at bruge opdaterede rutiner, så der opnås mere driftstid for de installerede komponenter samt en driftssikker maskine..

Motorpakke til finsnittere

Motorpakke til finsnittere

Nyd fordelen ved maksimal motorydelse og -levetid med originale smøremidler og filter. Servicen omfatter udskiftning af filterelementer, olieskift og kontrol af motorkompression.

Bare spørg din forhandler om vores ”all-inclusive” priser for ovennævnte opgaver! Alt arbejdet udføres med John Deere specialværktøj og montering af de nyeste reservedele efter de nyeste anvisninger fra fabrikken.

Find forhandler

Hvordan opnår jeg dette?

Besøg din forhandler i dag

Kontakt os