Expert Check af finsnittere

EXPERT CHECK FOR SPFH
  • Oppetid

    Oppetid

  • Optimal ydeevne

    Optimal ydeevne

  • Reducerede driftsomkostninger

    Reducerede driftsomkostninger

expert check for SPFH
alt inclusive pakker

Alt hvad du behøver, en pris 

Vores populære fast pris-pakker indeholder en all-inclusive pris for dele og arbejde - så du får den bedste service til den bedste pris.

Knivcylinderpakke til finsnitterKnivcylinderpakke til finsnitterKnivcylinderpakke til finsnitter

Knivcylinderpakke til finsnitter

HeadingIcon

Den ultimative service for omstilling mellem afgrøder: Omfatter udskiftning af fastsiddende kniv, slibesten og alle knive plus rengøring og eftersyn af vigtige komponenter og justeringsmekanismen for den fastsiddende kniv. Vi kontrollerer også alle drejningsmomenter og skærespil og udfører en initial slibning og justering af fastsiddende kniv.

Kerneknuser-pakke opdatering af finsnittereKerneknuser-pakke opdatering af finsnittereKerneknuser-pakke opdatering af finsnittere

Kerneknuser-pakke opdatering af finsnittere

HeadingIcon

Efter fjernelse af KP vil vores uddannede teknikere servicere din maskine med optimeret renoveringssekvens for at sikre længst mulige levetid for installerede komponenter med speciel fokus på driftssikker ydelse

Motorpakke til finsnittereMotorpakke til finsnittereMotorpakke til finsnittere

Motorpakke til finsnittere

HeadingIcon

Få denne vitale service for at sikre maksimal motorydelse og forlænget levetid takket være originale smøremidler og filtre. Servicen omfatter udskiftning af filterelementer, olieskift og kontrol af motorkompression.

Relaterede emner

Expert Check 7 +

Expert Check 7 +

Der er en enorm befolkning af udgåede John Deere-maskiner i brug i dag, og vi har nøjagtige data om deres udskiftningsbehov. Denne kombination af skala og erfaring giver os mulighed for at bringe vedligeholdelsespriserne ned, så du kan holde maskinens ydeevne høj.

Click & Collect

Click & Collect

Det har aldrig været nemmere at bestille! Alle de dele, du har brug for, er kun et klik væk.

TILBAGE >

Bare spørg din forhandler om vores all-inclusive-priser for ovennævnte opgaver!
Alt arbejdet udføres med specielt John Deere værktøjer og installation af de nyeste reservedele efter de nyeste anvisninger fra fabrikken.