Expert Check for sprøjter

Expert Check Sprøjter

Expert Check: Vinteren har ikke en chance

Vores grundige eftersyn af din sprøjte uden for sæsonen, med fokus på korrekt vinterklargøring, med henblik på maksimal driftstid i sæsonen. Den detaljerede tekniske undersøgelse har en række fordele: den hjælper til at forebygge uensartet udledning, sænker dine kemikalieomkostninger og kan hjælpe din maskine til at klare den officielle sprøjtetest uden problemer. Bliv klar til vinteren og få din sprøjte klar til topydelse i den kommende sæson.

expert check

Vind over frosten

Korrekt vinterklargøring beskytter din sprøjte og dens effekter mod frost. Din sprøjte rengøres, drænes og opfyldes med frostvæske.

Bestil din oppetidsekspert

Få et grundigt eftersyn af din sprøjte uden for sæsonen med henblik på maksimal driftstid i sæsonen. Få en tid til et Expert Check nu.

Expert Check Sprøjter
all in pakker

Alt hvad du behøver, en pris 

Du sparer penge med vores tilbudspakker. Først når du har fået resultatet af dit Expert Check, beslutter du dig for, hvad du vil have os til at udføre - til en fast pris, der omfatter alle reservedele og arbejdstimer.

Eftersyn af sprøjtens opløsningspumpe

Få et eftersyn af din sprøjtes centralnerve! Servicen omfatter et eftersyn af opløsningspumpen, kontrol og delvis udskiftning af sprøjtedyser samt afsluttende tests for at sikre, at sprøjten overholder gældende regler, som for eksempel NSTS, SKL og JKI.

Find forhandler

Hvordan opnår jeg dette?

Besøg din forhandler i dag

Find en forhandler

TILBAGE >

Bare spørg din forhandler om vores pakketilbud på ovennævnte opgaver!
Alt arbejdet udføres med specielt John Deere værktøj og installation af de nyeste reservedele efter de nyeste anvisninger fra fabrikken.