FarmSight Services

Maksimal oppetid med John Deere Connected Support™

Du ved, at når du går til den på arbejdet, kan det uventede ske. Og når det sker, er der brug for en hurtig løsning.

John Deere Connected Support™ er klar til at hjælpe dig og din forhandler med at overvåge maskinens tilstand og proaktivt klare problemer, så kan du køre videre.

Det er alt sammen en del af FarmSight Services i basispakken på enhver JDLink™-duelig maskine.

  

Expert Alerts – Teknologi til tjeneste

Expert Alerts – Teknologi til tjeneste

Luk op for smartteknologiens fulde styrke for at maksimere din oppetid. Din John Deere forhandler kan med Expert Alerts identificere potentielle maskinfejl og rette dem, inden de bliver et problem. Velkommen til John Deere Connected Support™.

Formel for oppetid

John Deere Connected Support™ kombinerer maskinkontakt, innovative værktøjer og proaktiv forhandlersupport for at sikre, at dine maskiner er tilgængelige hele sæsonen med høje præstationer.

  

Formel for oppetid

 

Proaktiv support, der sikrer dine resultater.

Hvis du har det lige som os, bryder du dig ikke om overraskelser. Specielt ikke med henblik på dine maskiners tilstand. For det kan betyde udgifter, mistet produktivitet og mindre rentabilitet. Så lad os springe overraskelserne over. Baseret på livscyklusfaser og brugen af maskinen, inkluderer FarmSight Services-pakker* fjernovervågning af maskiner** og diagnosticering udført af din forhandlers eksperter for at hjælpe dig med at holde din maskine, som du ønsker den: optimalt ydende.

 

Vil du have endnu mere?

Forøg maskinens oppetid og ydeevne yderligere med ekstra FarmSight-services. Vælg serviceydelser vedrørende oplæring, drift og ydeevne og kombinér dem i en FarmSight-servicepakke skræddersyet til dine behov.

  

Skræddersyet til dine behov

FarmSight serviceydelser kan kombineres i forskellige niveauer af servicepakker for at opnå maksimal fordel for din bedrift. Kontakt din lokale John Deere forhandler for at få et skræddersyet tilbud.

  

Udvid alleSkjul alle

In Base

Som ejer af en John Deere-maskine har du en fordel ved John Deere Connected Support™ , der kan holde dig kørende. Som en del af de grundlæggende services vil du også modtage hjælp til skræddersyet, indledende maskinopsætning og betjeningsinstruktioner.

Select

Select giver dig fuld udnyttelse af den sidste nye viden, som din forhandlers eksperter ligger inde med, samt fabriksdata. Ud fra data i realtid fra dine maskiner får du løbende anbefalinger til, hvordan du kan sikre, at din maskine altid fungerer og er i perfekt stand.

Premium

Med Premium drager du fordel af reducerede driftsomkostninger og øget maskinydelse, baseret på data og ekspertviden – udført på stedet eller med de mest moderne fjernsupport-værktøjer

Ultimate

Ultimate øger din oppetid til et helt nyt niveau. Hav ro i sindet med optimal service baseret på data og ekspertviden, inklusive garanteret oppetid for dine maskiner.

Find forhandler

Hvordan opnår jeg dette?

Besøg din forhandler i dag

Find en forhandler

* Fås kun hos deltagende forhandlere. Det nøjagtige serviceomfang afhænger af de enkelte forhandleres tilbud.

** Alle fjerntjenester kræver JDLink telematics modulet, et aktivt abonnement og dit samtykke.