• R4050i Sprøjter

R4050iR4050i Selvkørende Sprøjter

  • Kulfiberbom: 6 gange stærkere, men meget lettere end stål
  • PowrSpray: 1200 l/min. i system med to pumper, som kombinerer hurtig og effektiv påfyldning, nøjagtig sprøjtning ved høj hastighed og nem rengøring i et utroligt enkelt system
  • Solution Command: Påfyld, omrør, sprøjt, og skyl – alt sammen med et tryk på en knap
  • BoomTrac Pro: Øger præcisionen og effektiviteten ved automatisk at justere bomhøjden og den variable geometri, så det matcher terrænet.
Udskriv

Din sprøjtemester for maksimal ydeevne

R4050i er fremstillet med de bedste komponenter, som er designet og specialfremstillet af John Deere: kulfiberbomme, PowrSpray-væskesystem, John Deere sprøjtedyser og en sprøjtetank på 5000 liter for maksimal produktivitet. Trods sin størrelse ruller R4050i uden besvær gennem alle markforhold, mens en række intelligente og tilknyttede funktioner hjælper med at optimere sprøjtningen. Oplev den høje ydeevne, fleksibilitet og hastighed på vores nye sprøjtemester.

Udvid alleSkjul alle

Næste generation af sprøjtebomme

Letvægts, stærk og meget slidstærk – bommen på R4050i er alt dette takket være det revolutionerende materiale – kulfiber.
Kulfiberbommens lette vægt og lave interti har en positiv virkning på bommens stabilitet, og det giver en yderligere forbedret bomkørsel og muliggør endnu højere sprøjtehastigheder på op til 28 km/t. Kulfiber er et robust og samtidig fleksibelt materiale, som gør, at bomstrukturen kan bøjes uden skade, hvilket yderligere forlænger bommens levetid. Skal du have repareret en beskadiget bom? Intet problem! Reparationer udføres nemt på gården uden behov for specialværktøjer eller -udstyr.

 

PowrSpray

Et nyt koncept inden for sprøjteløsningssystemer. PowrSpray har et design med 2 kredsløb, som gør det muligt at fylde tanken med op til 1200 l/min. Den unikke Active Pause-funktion giver dig al den tid, du skal bruge til at tilsætte kemikalier, uden at du skal løbe om kap med den hurtigt påfyldte tank. Under sprøjtningen anvender sprøjtepumpen (1000 l/min.) Direct Rate Control til hurtige ændringer i tildelingsværdi og den højest mulige nøjagtighed.

Fartpilot

Vælg den optimale sprøjtehastighed, og find den nemt og nøjagtigt igen med den nye fartpilot.

Skræddersyet udstyr og opkobling

Der er mange ting, du kan gøre for at tilpasse din John Deere sprøjte til netop dit behov. Her finder du nogle få af de redskaber, vi tilbyder, som kan gøre din maskine endnu mere alsidig og produktiv. Mange af de viste muligheder er standard, mens andre fås som særlige marksæt, som kan forbedre din nye sprøjtemaskine yderligere.