R41 SERIER MED 40i/50i SPRØJTER

R41 sprøjte

Mærk ingen grænser

R41-serier med 40i og 50i sprøjter er bygget til ydelse. TerrainControl™ Pro eller TerrainCommand™ Pro holder bommene stabile, når det går stærkt, mens et individuelt hjulophæng, Cat IV-kabinen, det nye multifunktionshåndtag og CommandARM giver føreren overlegen komfort. Førsteklasses, ensartet sprøjtekvalitet og dækning takket være PowrSprays øjeblikkelige doseringsmængdekontrol og ExactApply™ og PowrSpray™.

Mere førerhus, mere om dig

Mere førerhus, mere om dig

Et helt nyt niveau af komfort og bekvemmelighed i førerhuset: Med alle kontroller lige der, hvor du vil have dem, et slående, uhindret udsyn og overholdelse af kategori IV-standarden for filtrering af førerhuse, giver vores kategori IV førerhus plads til jævn kørsel med XtraFlex hjulaffjedring og giver dig fuld kontrol med CommandARM

PowrSpray™

PowrSprayTM

Fyld hurtigere, sprøjt mere nøjagtigt. Det unikke PowrSpray™-system med 2 kredsløb letter hurtig og effektiv påfyldning, sprøjtning og omrøring. Alt ved et tryk på kommandotasten til opløsningsmiddel. PowrSpray™ leverer banebrydende præcision uanset hastighed og tryk med minimalt overlap takket være Exact Apply™.

 • TerrainControl™ Pro og TerrainCommand™ Pro

  Oplev ensartet dækning, som tilpasses automatisk: med brug af sensorer i hybridfunktion, der samtidigt følger både jord og afgrøde, justerer TerrainControl™ Pro bomhøjde og bomkip for optimal dækning, mens TerrainCommand™ Pro også tilføjer variabel geometristyring.

  TerrainControl™ Pro og TerrainCommand™ Pro
 • ExactApply™

  Dæk mere af din afgrøde med bedre præcision, oprethold din målhastighed og dråbestørrelse over et hidtil uset hastighedsområde med pulsbreddemodulering, samtidig med at du reducerer overlapning og sænker inputomkostninger med individuel dysestyring. Sammen med drejekompensation varierer ExactApply™ automatisk mængde på tværs af hele bommen for at opnå den korrekte anvendelsesmængde i et specifikt område.

  ExactApply
 • Lukket overførselssystem-forbindelse

  Vores nemme adgang til ethvert lukket overførselssystem betyder, at du undgår næsten enhver kontakt med den flydende afgrødebeskyttelse. Dette muliggør, at du kan fylde og skylle blot ved direkte tilslutning til beholderen med en adapter, som i stort omfang anvendes af afgrødebeskyttelsesproducenter.

  Lukket overførselssystem-forbindelse
Det handler om dig og om resultater

Det handler om dig og om resultater

Du ved allerede præcis, hvad du skal gøre. Vi har bygget R41 serier med 40i/50i, så du kan gøre det endnu bedre. Oplev, hvordan en hidtil uset spredebomkvalitetet, sprøjtepræcision, et nyt niveau af førerkomfort og intuitive maskinkontrolelementer sammen giver en mere rentabel sprøjteoplevelse.

MODELOPLØSNINGSTANKBOMBREDDERENSETANKPUMPEUDGANG

-

-

-

-

4000 l

Stål: 24-36 m
kulfiberbom*: 36 m

400 l

1200 l/min til påfyldning

5000 l

Stål: 24-36 m
kulfiberbom*: 36 m

400 l

1200 l/min til påfyldning

*hvor det lokalt er tilladt