Pressemeddelelser   3. november 2016

To nye batteridrevne plæneklippere

John Deere lancerer to batteridrevne modeller inden for deres omfattende udvalg af plæneklippere til privatkunder.

 

Takket være den sidste nye lithium-ion batteriteknologi er der ingen ledninger, benzin eller forurening at bekymre sig om. De batteridrevne plæneklippere er egnede til plæner op til 400 m² eller 500 m², og de er lydsvage og problemfrie.

 

Indtil i dag har John Deere-kunder haft mulighed for at vælge benzin- eller eldrevne modeller, når der skulle vælges en plæneklipper til privatbrug. Nu kan man også vælge en af de nye batteridrevne modeller. De nye plæneklippere er miljøvenlige og fri for udstødningsgasser og emissioner, samtidig med at der ikke er nogen begrænsninger på grund af en ledning. Batteridrevne plæneklippere er ideelle til græsplæner, hvor der ikke er adgang til en stikkontakt. Den lave vægt gør, at de er nemme at manøvrere omkring buske, træer eller andre forhindringer, samtidig med at det også gør dem velegnede til skråninger, skrænter og vanskeligt tilgængelige områder.

 

Lithium-ion batteriet på 40 volt og 4,0 Ah har lang levetid og skaber fremragende klipperesultater. Det er særligt velegnet til havefolk, som kun slår lidt græs, men ofte. Med et fuldt opladet batteri kan den batteridrevne plæneklipper køre i ca. 20 minutter. Det tager ca. 40 minutter at oplade batteriet.

 

De batteridrevne plæneklippere er nemme at betjene og vedligeholde, idet der ikke kræves anden regelmæssig vedligeholdelse end at udskifte kniven hver tredje sæson. Håndtagene kan foldes sammen for at sikre praktisk opbevaring, når pladsen er trang. Begge modeller leveres med to års garanti.

 

Den batteridrevne plæneklipper R40B har en klippebredde på 40 cm og et skjold af polypropylen. Den fungerer effektivt på plæner op til 400 m². Den lette batteridrevne plæneklipper vejer kun 19,5 kg og er derfor nem at bruge, samtidig med at den kombinerer fremragende manøvredygtighed med høj klippe- og opsamlingsevne. Klippehøjden er nem at justere, og plæneklipperen leveres med en 44 liters opsamlingspose.

 

Den anden model, R43B, tilbyder endnu bedre ydelse med 43 cm klippebredde og et skjold af aluminium. Denne batteridrevne model er konstrueret til arealer på op til 500 m² og har en 55 liters opsamlingspose og seks let justerbare klippehøjdeindstillinger fra 22 til 80 mm.